MOL Romania: A inceput programul MOL pentru Sanatatea Copiilor

MOL Romania si Fundația pentru Comunitate au lansat cea de-a cincea editie a programului MOL pentru Sanatatea Copiilor. Prin intermediul acestuia vor fi acordate finantari in valoare totala de 300.000 de lei. Se pot inscrie in competitie ONG-urile care deruleaza proiecte de terapie emotionala sau terapie prin arta pentru copii care sunt afectati de boli cronice, sufera de dizabilitati sau se afla in curs de recuperare dupa afectiuni grave. Un ONG poate sa beneficieze de o suma de maximum 20.000 lei sub forma de prefinantare, pentru un proiect ce urmeaza sa fie implementat in perioada 15 decembrie 2013 – 31 august 2014.

“Programul MOL pentru Sanatatea Copiilor a sprijinit cauzele a 6.600 de copii, iar finantarile acordate de MOL Romania se ridica la aproape 1,2 milioane de lei pana in prezent. Noi credem ca dezvoltarea afacerilor si a comunitatilor nu pot merge decat mana in mana, iar acest program a adus schimbari in bine in viata multor tineri si a familiilor lor. Suntem hotarati sa continuam sprijinul si dezvoltarea acestei platforme, astfel ca am introdus Premiul MOL pentru Sanatatea Copiilor, care urmeaza sa fie acordat proiectului cu cel mai mare succes in implementare”, a declarat Kinga Daradics, CEO si Country Chairman al MOL Romania.

Organizatia care va primi Premiul MOL pentru Sanatatea Copiilor va beneficia in urmatoarea editie de finantarea maxima disponibila pentru un proiect, de 20.000 de lei, si va desemna un membru al juriului. Primul Premiu va fi acordat dupa finalizarea proiectelor care vor fi desemnate beneficiare ale editiei 2013.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de finantare este 9 noiembrie 2013.

Pentru mai multe informatii click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.