MOL Romania a donat echipamente de 270.000 euro Spitalului din Miercurea Ciuc

mol romania miercurea ciucMOL Romania si Fundatia pentru Parteneriat sprijina cu 270.000 de euro eforturile de modernizare a Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc. Suma donata va fi alocata pentru dotarea unitatii medicale cu aparatura de ultima generatie.

In urma donatiei facute de MOL Romania, sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc va primi un ecograf performant, sectia de neonatologie va fi dotata cu  o masa radianta pentru nou-nascuti. Sectia de oncologie va primi zece fotolii oncologice si doua dispozitive portabile, non-contact, de iluminat venele, necesare pentru aplicarea tratamentelor citostatice.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romaniaMOL Romania are o prezenta de aproape 25 de ani pe piata autohtona, timp in care a fost nu doar un actor economic predictibil si onest ci si un partener de incredere al comunitatilor. Am devenit in acesti ani un partener de incredere al comunitatii, datorita implicarii constante a companiei in proiecte menite sa imbunatateasca viata oamenilor. MOL Romania va ramane si in viitor acelasi sustinator de nadejde al proiectelor care pot face diferenta in domenii esentiale precum sanatatea, educatia sau conservarea si protejarea mediului inconjurator,” a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman MOL Romania.

Totodata spitalul va fi dotat cu o ambulanta noua, complet echipata, precum si cu echipamente necesare pentru laboratorul clinic ce va fi infiintat in cursul acestui an.

„Aparatura medicala care intra in dotarea noastra gratie sprijinului acordat de MOL Romania ne va ajuta cu siguranta sa oferim servicii mai bune in beneficiul pacientilor nostri. Vom folosi aceste instrumente in munca de zi cu zi in beneficiul pacientilor nostri pentru diagnosticarea si tratarea acestora. Multumim MOL Romania si Fundatia pentru Parteneriat pentru sprijin si pentru increderea pe care ne-a acordat-o”, a afirmat Dr. Konrád Judith, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc

Echipamentele sunt achizitionate cu implicarea Fundatiei pentru Parteneriat din fonduri puse la dispozitie de MOL Romania. Din colaborarea si consultarea permanenta intre Fundatia pentru Parteneriat si Spital pe parcursul procesului de selectare a echipamentelor, a rezultat alegerea celor mai potrivite dispozitive atat din punct de vedere tehnic cat si cel medical. Procedurile de achizitie a echipamentelor medicale sunt in curs de finalizare iar aparatura va intra in dotarea spitalului cel mai tarziu pana la jumatatea anului.

Saptamana trecuta, MOL Romania a mai anuntat o investitie: 425.000 de euro in constructia unui heliport pe acoperisul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie, primul la un spital pediatric din Romania. Constructia va scurta timpul de transport pana la spital al micilor pacienti aflati in stare grava, permitand astfel mai multe interventii medicale cu succes pentru pacienti din toata tara.

1 Response

  1. Elena spune:

    Foarte frumos, sanatatea este cel mai de pret lucru, fara oamenii sanatosi nu putem avea o societate sanatoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.