MOL Romania a lansat a saptea editie a Programului MOL pentru Sanatatea Copiilor

Sanatate_2015_ro mOL rOMANIAMOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au lansat cea de-a saptea editie a Programului MOL pentru Sanatatea Copiilor, care are ca scop finantarea proiectelor de terapie emotionala sau terapie prin arta pentru copiii cu boli grave sau care se afla in proces de recuperare dupa afectiuni severe. Prin acest program o organizatie non-guvernamentala poate beneficia de o suma de maxim 20.000 lei sub forma de pre-finantare pentru un proiect ce urmeaza sa fie implementat in perioada decembrie 2015 – august 2016. Sponsorizarile, in valoare totala de 313.500 de lei vor fi acordate organizatiilor non-profit care desfasoara astfel de proiecte si care indeplinesc criteriile de jurizare. Termenul-limita de depunere a cererilor de finantare este 30 octombrie 2015.

sanatatea_copiilor_mol_romaniaKinga_Agnes Daradics_Mol_RomaniaSuntem deopotriva bucurosi si emotionati ca reusim de mai bine de sase ani sa fim alaturi de copiii in suferinta prin intermediul Programului MOL pentru Sanatatea Copiilor. Pentru echipa MOL Romania, beneficiarii acestui program reprezinta un model de curaj si putere. Am fost alaturi, la bine si la greu, alaturi de micii luptatori si am considerat orice progres medical ca pe o victorie pe care am impartasit-o”, a declarat Kinga Daradics, CEO si Country Chairman al MOL Romania.

Premiul MOL pentru Sanatatea Copiilor, decernat anul acesta pentru a doua oara, a revenit Asociatiei de Calarie Terapeutica Hip-Tep din Aiud, pentru cel mai bun proiect realizat in cadrul editiei a 6-a, din 2014. Asociatia Hip-Tep, beneficiaza la editia a saptea a programului de finantarea maxima disponibila pentru un proiect, in valoare de 20.000 de lei, fara sa se inscrie la concursul de proiecte, si desemneaza un membru al juriului.

La randul sau, Asociatia Little People Romania, cea care a fost castigatoarea primului Premiu MOL pentru Sanatatea Copiilor, a folosit banii primiti in beneficiul copiilor bolnavi de cancer, extinzand activitatea Leului Curajos la Targu Mures, in Sectia Clinica de Pediatrie a Spitalului Clinic Judetean Mures.

De la infiintare si pana in prezent, prin Programul MOL pentru Sanatatea Copiilor s-au acordat peste 1.760.000 de lei ONG-urilor care au derulat proiecte de terapie prin arta si terapie emotionala, incluzand peste 8.000 de beneficiari in activitatile lor.

Programul MOL – Pentru Sanatatea Copiilor este organizat de Fundatia pentru Comunitate din fondurile puse la dispozitie de MOL Romania.

Pentru mai multe informatii click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.