MOL Romania a premiat excelenta in educatie pentru al saptelea an consecutiv

MOL_Mentor_A4_ROMOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au acordat, pentru al saptelea an consecutiv, Premiile Mentor pentru excelenta in educatie unui numar de zece profesori si antrenori. In cadrul evenimentului, organizat la Teatrul Odeon din Bucuresti, a fost lansata cea de-a opta editie consecutiva a programului, nominalizarile putand fi depuse pana la sfarsitul anului.

Laureatii acestei editii au primit cate un trofeu special, Trofeul Trofeu MentorMentor, realizat de artistul plastic Ioan Nemtoi, si cate un premiu in valoare de 8.000 de lei.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romaniaMOL Romania ofera de sapte ani Premiile Mentor pentru excelenta in educatie, alegand astfel sa recompenseze profesori si antrenori de exceptie, care prin daruirea si pasiunea lor au pregatit generatii intregi nu numai pentru cariere de succes, ci si pentru viata. Prin acordarea acestor premii ne-am dorit sa le spunem tuturor acestor mentori minunati ca le multumim pentru ceea ce au facut si fac inca pentru atatea si atatea generatii”, a declarat Camelia Ene, director executiv MOL Romania.

Profesorii si antrenorii premiati au fost selectati de catre Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate dintre cele 250 de nominalizari primite in perioada aprilie-decembrie 2016 din partea fostilor elevi sau colegi. Asemanator editiilor precedente, numarul nominalizarilor a depasit cu mult numarul de premii care se pot acorda, insa nominalizarile pot fi actualizate si depuse din nou pentru editiile viitoare.

András_Imre_director_executiv_al_Fundatiei_Pentru_ComunitateNumarul constant ridicat al propunerilor pe care le primim ne arata ca sunt multi cei care dosesc sa-si exprime recunostinta fata de dascalii care au avut rol important in viata lor. Este emotionant sa vedem ca sunt atatia fosti elevi care nu uita cine au fost aceia care le-au slefuit talentul si aleg sa le multumeasca mentorilor lor printr-un gest de recunoastere publica. Incepand din 3 mai, timp de 8 luni se pot pregati si depune nominalizarile pentru editia din 2018 a Premiilor Mentor  pentru antrenori si profesori care au descoperit tineri talentati si au avut grija de ei la inceputul carierei lor”, a declarat András Imre, director executiv al Fundatiei Pentru Comunitate.

Laureatii Premiului Mentor pentru Excelenta in Educatie, editia a 7-a, 2016 sunt:

  • Nicolae Antonescu, profesor de vioara, Bucuresti
  • Petre Arnautu, antrenor tenis de masa, Slatina
  • Bogács Nóra Ágnes, profesor de limba si literatura maghiara, Miercurea Ciuc
  • Csiszár Ferenc, antrenor de scrima, Satu Mare
  • Elvira Groza, profesor de filozofie, Oradea
  • Pető Mária, profesor de fizica, Sfantu Gheorghe
  • Constantin Radu, antrenor de gimnastica ritmica, Iasi
  • Elena Valeria Teoteoi, profesor de chimie, Targu Jiu
  • George Florian Zamfir, profesor de muzica, Craiova
  • Mihaela Eleonora Zamfirescu, profesor de pian, Bucuresti

MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate – au anuntat lansarea editiei a opta a programului. Nominalizarile se pot depune pana la data de 31 Decembrie 2017.

Mai multe detalii despre program gasiti pe www.molromania.ro

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.