MOL Romania a premiat zece profesori care au fost Mentori pentru Excelenta in Educatie

Mol Romania - Premianti Mentor 2016MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au acordat a sasea oara Premiile Mentor pentru Excelenta in Educatie unui numar de zece profesori si antrenori. Acestia sunt: Baratosi Iosif Gavril – antrenor de sah, Targu Mures; Maria Dida Ghiata – antrenor emerit canotaj, Timisoara; Anita Luncan – profesor de chimie, Oradea; Marton Arpad – pictor, Miercurea Ciuc; Ani Marie Paladi – profesor de violoncel, Bucuresti; Pacurar Maria – profesor de matematica, Timisoara; Marcel Porof–  profesor de geografie, Falticeni, Suceava; Petre Rau – matematica si literatura, Galati; Tellmann Jeno – profesor de fizica, Cluj si Gabriela Todor – profesor de violoncel, Cluj. Cei zece prMOL_Mentor_Afisofesori si antrenori premiati la aceasta editie au fost selectati de catre Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate, care a primit 274 de nominalizari.

Kinga Daradics, MOL RomaniaMOL Romania ofera Premiul Mentor profesorilor si antrenorilor de exceptie, considerand ca acesta este un minim gest de recunoastere publica a muncii si activitatii zilnice a acestora. Vorbim despre o munca tacuta, neobservata, deseori neapreciata, dar fara care am fi cu totii mult mai saraci pentru ca am pierde numeroase talente existente in jurul nostru. Mentorii au darul de a descoperi talentul multor copii si de a avea grija de aceste talente prin asocierea lor cu valori fundamentale de viata. Prin aceasta recunoastere publica dorim sa contribuim la aprecierea si respectul dascalilor in comunitatile unde isi desfasoara activitatea”, a declarat Kinga DARADICS, CEO & Country Chairman MOL Romania.

Fiecare dintre cei zece laureati din cadrul acestei editii a primit un premiu in valoare de 8.000 de lei si un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de cunoscutul artist plastic Ioan Nemtoi.

Invitata de onoare al acestei editii a Galei Premiilor Mentor a fost Ana Blandiana, desemnata recent la Gdansk „Poetul European al Libertatii”. „A fi mentorul unor tineri inseamna a prelungi efectul in viitor al actiunilor de astazi” – a afirmat invitata de onoare, care le-a povestit celor prezenti cum a devenit ea insasi mentor in cadrul Scolii de Vara Sighet.

Totodata, organizatorii evenimentului – MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate – au anuntat lansarea editiei a saptea, 2016, a programului. Nominalizarile se pot depune pana la data de 31 decembrie 2016.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.