MOL Romania a premiat zece profesori si antrenori pentru excelenta in educatie

20180508_Premiile Mentor-grup (4)MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au acordat, pentru al 8-lea an consecutiv, Premiile Mentor pentru excelenta in educatie unui numar de zece profesori si antrenori.

In cadrul evenimentului, organizat la Teatrul Odeon din Bucuresti, a fost lansata cea de-a noua editie consecutiva a programului, nominalizarile putand fi depuse pana la sfarsitul acestui an.

Cei 10 profesori premiati sunt: Balázs József, profesor de pictura, Joseni, Harghita; Daniel Banateanu, antrenor canotaj, Calarasi; Lenuta Basoc, profesor de fizica, Onesti, Bacau; Catalin Becheru, antrenor inot, Bucuresti; Alin Larion, antrenor de atletism, Constanta; Doina Ona, profesor de pian, Deva; Olivia Papa, profesor de vioara, Bucuresti; Dan Podeanu, antrenor scrima, Craiova; Sebestyén Julianna, profesor de matematica, Targu Mures si Veres László, antrenor judo, Targu Secuiesc.

Laureatii Premiului Mentor pentru excelenta in educatie au primit cate un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemtoi si cate un premiu in valoare de 8.000 de lei.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romaniaFiind convinsa de importanta valorilor existente in societate, MOL Romania ofera de opt ani Premiile Mentor pentru excelenta in educatie, recompensand dascali deosebiti si aratand totodata o modalitate de recunoastere a valorii muncii educationale. Am creat si mentinem astfel un cadru prin care generatii intregi pot exprima multumirea fata de daruirea si pasiunea profesorilor, antrenorilor, acestor minunati mentori, ei avand un rol hotarator nu numai in carierele de succes, ci si in viata de zi cu zi”, a declarat Camelia Ene, director executiv MOL Romania.

Invitata de onoare a Galei Premiilor Mentor a fost campioana olimpica la scrima Loredana Dinu care a vorbit celor prezenti despre mentorat, despre rolul mentorului ei in cariera sa sportiva si in viata, antrenorul de scrima Dumitru Popescu, laureat al Premiului Mentor in 2011.

Profesorii si antrenorii premiati au fost selectati de catre Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate dintre cele 216 de nominalizari primite in perioada mai-decembrie 2017 din partea elevilor, parintilor, fostilor elevi sau colegi. Asemanator editiilor precedente, numarul nominalizarilor a depasit cu mult numarul de premii care se acorda, insa nominalizarile pot fi actualizate si depuse din nou pentru editiile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.