Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

MOL România a semnat Carta Diversității

mol_romania

MOL România a semnat Carta Diversității și consolidează astfel angajamentul companiei în ceea ce privește adoptarea și punerea în practică a valorilor și principiilor diversității și incluziunii, obiective care se regăsesc în Strategia Grupului MOL 2030+ Shape Tomorrow.

Diversitatea și incluziunea reprezintă elemente cheie ale strategiei MOL România, având ca fundament patru piloni principali: diversitatea generațională, egalitatea de gen, bunăstarea angajaților și perspectiva transformațională în ceea ce privește capacitatea de lucru a echipelor. Formarea unei echipe diverse și incluzive este, de asemenea, cheia succesului în călătoria de transformare a Grupului MOL, definită prin intermediul Strategiei 2030+ Shape Tomorrow.

Camelia-Ene_MOL-Romania„Este o onoare să semnăm Carta Diversității, fără doar și poate reprezintă un pas important în reafirmarea angajamentului asumat față de comunitatea locală, în ceea ce privește dezvoltarea sustenabilă. Credem cu tărie că obiectivele ambițioase pe care ni le propunem pot fi atinse doar împreună, într-un mediu incluziv și divers,  în care fiecare coleg este încurajat să-și valorifice adevăratul potențial, transformând diferențele dintre noi în cel mai mare avantaj pe care îl putem avea ca echipă”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chair, MOL România.

Compania MOL este prezentă de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care a devenit una dintre cele mai mari și performante companii din economie. Succesul MOL România are la bază o strategie sustenabilă de creștere, dar mai ales o echipă de oameni profesioniști, dedicați și extrem de pasionați de ceea ce fac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.