Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

MOL România a sustinut medicii din trei spitale cu echipamente în valoare de 100.000 euro

container modular Sfantu GheorgheMOL România a oferit un sprijin financiar de 100.000 de euro Fundației pentru Parteneriat, pentru achizitia de  echipamente de protecție medicală destinate combaterii COVID-1.

Echipamentele au fost donate Spitalului Județean de Urgență Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe, Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc și Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc.

MOL România și Fundația pentru Parteneriat sunt astfel alături de personalul medical care depune eforturi pentru combaterea COVID-19, echipamentele de protecție donate – combinezoane, măști, mănuși, purificatoare de aer – fiind instrumente indispensabile pentru condiții de muncă mai sigure în spitale.

Fundația pentru Parteneriat a depus eforturi susținute pentru achiziționarea de echipamente medicale din ajutorul financiar oferit de MOL România, în pofida contextului dificil. Donația către cele trei spitale a inclus peste 40.000 de obiecte, printre care combinezoane, măști și mănuși chirugicale, viziere, covoare dezinfectante, aparate de purificare a aerului sau aparate de dezinfecție. La Sfântu Gheorghe a fost instalat, de asemenea, un set de containere modulare pentru triajul pacienților infectați cu noul coronavirus.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romania“MOL România a susținut eforturile de combatere a noului coronavirus încă de la debutul pandemiei pe plan local, prin sprijin financiar direct pentru achiziția de echipamente de protecție și pentru construirea Spitalului Modular 1 Elias, dar și prin susținerea unor acțiuni independente, cum a fost inițiativa Solidar Social. Acestea sunt gesturi firești pentru compania noastră, care își continuă astfel angajamentul de a se implica în soluționarea problemelor cu care se confruntă comunitățile unde activează. Pe măsură ce virusul continuă să ne afecteze tuturor viețile, suntem convinși că doar prin implicare putem depăși cu bine această situație dificilă pentru noi toți”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman & CEO al MOL România.

Inițiativa MOL România derulată împreună cu Fundația pentru Parteneriat a fost precedată de un sprijin în valoare de 400.000 de euro pentru procurarea de echipamente de protecție și instrumente medicale (aparate de ventilație, măști de oxigen) necesare spitalelor din țară și pentru sprijinirea construirii unui spital modular la București. Spitalul modular dedicat tratării pacienților infectați cu COVID-19 are 38 de locuri și este funcțional din luna iulie.


MOL România este de 25 de ani nu numai un jucător important în economia românească,  ci și un partener de încredere pentru comunități, derulând în ultimii ani mai multe inițiative de sprijinire a sistemului medical, în cadrul cărora a alocat peste 1 milion de euro pentru dotarea mai multor spitale din țară cu aparatură și echipamente moderne. Unul dintre aceste proiecte sprijinite de companie a fost construcția unui heliport pe acoperișul Spitalului Clinic de Urgență Marie Curie – primul heliport al unui spital pediatric din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...

Featured

Peste 1800 de elevi și profesori din șase școli din Transilvania cu predare sau cu secții în limba germană au primit în toamna acestui...

Featured

Organizația Salvați Copiii lansează cursul online „Profesor real într-o școală virtuală”, un amplu demers didactic care surprinde principalele aspecte legate de formarea cadrelor didactice...