MOL Romania acorda finantare de 400.000 lei pentru 20 de ONG-uri din toata tara

Mol pentru Sanatatea Copiilor - 2018MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au stabilit ONG-uri castigatoare ale Programului MOL pentru sanatatea copiilor, care vor primi o finantare totala de 400.000 de lei.

Dintre cele 20 de ONG-uri selectate, 9 au obtinut finantare pentru prima data, in timp ce 11 au mai beneficiat de sprijin si la editiile anterioare.

Organizatiile castigatoare provin din Bucuresti si din judetele Alba, Bacau, Bihor, Botosani, Calarasi, Cluj, Covasna, Harghita, Iasi, Mures, Salaj, Satu Mare si Timis. Organizatiile castigatoare vor derula activitati de terapie prin arta – muzica si muzica asistata, desen, modelaj, pictura, teatru, tehnologie digitala (realitate virtuala, filme animate); terapii experientiale prin activitati in aer liber si in apa; terapii asistate de animale; terapii emotionale – terapie prin joc, psihodrama pentru copii si jocuri de rol, terapie prin povesti si povesti terapeutice.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romaniaIn cei zece ani de existenta a Programului MOL pentru sanatatea copiilor au fost inscrise in concurs peste 1.000 de proiecte de terapie prin arta si terapie emotionala, dintre care 190 au obtinut finantare totala de peste 3,2 milioane lei. Provocarea majora a fost insa aceea de a imbunatati in mod real calitatea vietii celor peste 11.000 de copii si adolescenti, beneficiari ai proiectelor, precum si a familiilor acestora. Ne-am alaturat cu bucurie si ii sustinem in continuare in concurs pe specialistii care implementeaza aceste proiecte, precum si pe membrii juriului care selecteaza cu profesionalism, in fiecare an, cele mai bune propuneri de terapii complementare”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman & CEO MOL Romania.

Castigatorul Premiului MOL pentru sanatatea copiilor 2017, Asociatia Inima Copiilor, din Bucuresti, a obtinut finantare integrala de 25.000 lei, suma alocata in completarea fondului de premiere pentru editia actuala. Astfel, proiectul Asociatiei Inima Copiilor se adauga celor 20 selectate in urma concursului.

Vezi LISTA CASTIGATORILOR

Download (PDF, 34KB)

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.