MOL Romania da 300.000 de lei pentru Sanatatea Copiilor

Compania MOL Romania finanteaza cu 300.000 de lei ONG-urile care deruleaza proiecte de terapie emtionala sau terapie prin arta pentru copii cu varste sub 18 ani, care sufera de boli cronice, sunt afectati de dizabilitati sau se afla in curs de recuperare dupa afectiuni grave. Actiunea este inclusa in Programul MOL pentru Sanatatea Copiilor, derulat de companie impreuna cu Fundatia pentru Comunitate.  Editia a treia a programului a fost lansata recent, la Cluj, in cadrul unei sedinte de hipotareapie pentru copii cu dizabilitati.

Un ONG poate sa beneficieze de o suma de maximum 20.000 lei, in forma de prefinantare, pentru un proiect ce urmeaza a fi implementat in perioada 30 noiembrie 2011 – 21 octombrie 2012. Termenul-limita pentru depunerea cererilor de finantare este 21 octombrie 2011.

”Dorim sa readucem zambetul pe buzele unor copii cu nevoi speciale. Zambetul lor ne reconfirma cat de important este sa asiguram de la an la an resursele financiare pentru succesul acestui program”,  a declarat Kinga Ágnes Daradics, director executiv MOL Romania.

Pentru a descarca formularul de aplicare si pentru mai multe detalii, click aici

 

 

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.