Mol Romania: Doar in aceasta saptamana tinerii artisti si sportivi mai pot cere finantare

MOL Promovarea TalentelorDoar in aceasta saptamana se mai primesc inscrieri la Programul MOL de promovare a talentelor, editia a 11-a, 2016. Prin acest program Mol Romania ofera sprijin financiar tinerilor talentati si cu rezultate bune la sport si la arte. Fondul total de sponsorizari este de 350.000 lei. Un tanar poate obtine maximum 10.000 de lei pentru achizitionare de materiale, echipament sportiv, instrumente muzicale sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la concursuri, cantonamente, tabere de profil, cursuri, expozitii.
Se pot inscrie tineri intre 8-18 ani sau echipe de sport, ansambluri artistice compuse din tineri din aceasta categorie de varsta. Termenul limita pentru inscriere este 18 iunie 2016.

Din finantarea totala, 160.000 lei sunt destinati sportului, 120.000 lei domeniului artelor si 70.000 lei pentru categoria de varsta de peste 18 ani, in cadrul careia pot solicita sprijin acei tineri care au beneficiat deja de sponsorizari in ultimii ani si au depasit varsta majoratului”, spun initiatorii programului

Dintre beneficiarii editiei a zecea a programului au obtinut rezultate deosebite scrimera Amalia Tataran, atleta Andrea Miklós, inotatorul Robert Glinta, violonista Malina Ciobanu, artistii plastici Ada Ciontu si David Alexandru, alpinista Dor Geta Popescu.

In cadrul celor zece editii anterioare ale programului, MOL Romania a acordat 1.090 de sponsorizari in valoare de peste 2.500.000 de lei unui numar de 1.664 de sportivi si tineri artisti din toata tara, unii dintre ei obtinand finantare de mai multe ori.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.