MOL Romania: Echipamente de 110.000 de euro pentru Spitalul Judetean din Giurgiu

Conferinta MOL Romania - Spitalul Judetean GiurgiuMOL Romania si Asociatia Inima Copiilor au dotat Spitalul Judetean de Urgenta din Giurgiu cu echipamente medicale in valoare de 110.000 de euro, initiativa prin care va fi asigurat un nivel crescut de ingrijire si o sansa in plus la viata pacientilor aflati in stare grava.

In cadrul acestui proiect, sectiile de pediatrie si neonatologie, precum si sectia de anestezie si terapie intensiva (ATI) vor fi dotate cu urmatoarele echipamente: un ventilator transport, 4 monitoare functii vitale, un defibrilator, un aparat determinare proteina C reactiva, 2 monitoare functii vitale pentru nou nascuti, 2 mese de resuscitare neonatala si 2 incubatoare deschise.

“Suntem entuziasmati sa putem sustine inca un proiect din sfera sanatatii, care raspunde nevoilor reale ale comunitatii. Dotarea Spitalului Judetean Giurgiu cu aceste echipamente moderne va ajuta la cresterea nivelului de ingrijire medicala. De-a lungul celor 25 ani de activitate in Romania, MOL si-a asumat misiunea nu doar de a contribui la economia comunitatilor unde activeaza si de a oferi locuri de munca, dar si de a se implica in alte aspecte importante ale vietii comunitatilor, asa cum este sanatatea. MOL Romania a avut mai multe colaborari de succes cu Asociatia Inima Copiilor, astfel ca suntem bucurosi sa fim din nou parteneri intr-un proiect care contribuie in mod direct si eficient la un trai mai bun pentru comunitate”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL Romania.

Donatia catre Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu urmeaza altor doua initiative majore de sprijinire a sistemului de sanatate derulate de MOL Romania anul trecut: proiectul de construire a heliportului Spitalului Marie Curie din Bucuresti si donatia de echipamente medicale catre Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.