MOL Romania sprijina 700 de tineri sportivi si artisti, cu peste jumatate de milion de lei

Start MOL (100) VF x k MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate acorda in acest an 560.000 lei pentru 700 de tineri talentati in domeniul artelor si al sportului, prin Programul MOL de sustinere a tinerelor talente.

La aceasta editie se vor finanta total sau partial aproximativ 300 de proiecte, avand ca beneficiari 700 de tineri sportivi si artisti. Anul acesta, juriile de specialitate au selectat cele mai multe propuneri de pana acum, ridicand la un nivel record numarul beneficiarilor.

In domeniul artelor au fost selectate 67 de proiecte sustinute cu 200.000 de lei, iar la categoria sport au fost alese 184 de proiecte care au obtinut in total suma de 220.000 lei. La categoria de varsta de peste 18 ani – unde sunt invitati sa se inscrie beneficiarii editiilor precedente ale programului, care au implinit varsta majoratului – suma totala de 140.000 lei a fost impartita intre 45 proiecte.
Juriul a vrut astfel sa incurajeze performanta in randul tinerilor si, mai ales, sa transmita mesajul ca atat timp cat doresc sa performeze, tinerii vor putea gasi si resursele financiare necesare. Ca si la editiile precedente, si anul acesta printre beneficiari se numara atat tineri cu rezultate deosebite pe plan national si international, cat si cei aflati la inceputul carierei sportive sau artistice.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romania„Ne bucuram ca am putut creste numarul proiectelor si, implicit, numarul beneficiarilor din acest program deoarece consideram ca astfel de initiative au un rol esential in descoperirea de noi talente. MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate finanteaza anual, de 14 ani, tinerii talentati aflati la inceput de drum. Suntem astfel o prezenta constanta si ne bucuram, an de an, sa descoperim noi tineri talentati care ne fac sa privim cu mandrie si cu optimism catre viitor. Vom continua sa sprijinim tinerii talentati si ii invitam pe toti cei care se afla la inceput de drum pe calea afirmarii profesionale in domeniile artei si sportului sa apeleze cu incredere la Programul MOL de promovarea talentelor”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman&CEO MOL Romania.

Cele 296 de proiecte castigatoare la editia din acest an a Programului MOL de promovare a talentelor fac parte dintre cele 579 de propuneri primite de Fundatia Pentru Comunitate, prin care 1.181 de tineri sportivi si artisti au solicitat finantare in valoare totala de peste 3.700.000 de lei.

Incepand din anul 2006, in cadrul acestui program au fost sustinuti peste 2.350 de tineri  cu suma totala de 4.350.000 de lei.

Articole similare...

1 Response

  1. Maria spune:

    Foarte frumos! Este bine ca se investeste in tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.