MOL Romania sustine 387 de tineri sportivi si artisti cu fonduri de 359.000 de lei

Afis RO fara dataMOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au selectat 387 de tineri talentati in domeniul artelor si al sportului pentru finantare, in cadrul celei de-a 12-a editii a Programului MOL de promovare a talentelor. Fondurile alocate sunt in valoare de 359.000 de lei.

In domeniul artelor au fost selectate 49 de proiecte sustinute cu 120.000 de lei, iar la categoria sport au fost alese 106 de proiecte care au obtinut in total suma de 169.000 lei. La categoria de varsta de peste 18 ani suma totala de 70.000 lei a fost impartita intre 24 proiecte.

In cadrul programului un solicitant poate sa obtina finantare in valoare maxima de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportiva sau artistica sau pentru a achizitiona echipamente si materiale.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romaniaDe 12 ani sustinem tinerii talentati, contribuim la imbunatatirea conditiilor de pregatire, facilitam accesul lor la concursuri si competitii organizate in tara si in strainatate pentru ca ne dorim sa participam activ la formarea viitoarelor generatii de campioni ai Romaniei. Sprijinul financiar acordat constant in acesti ani, dublat de selectia riguroasa a candidatilor, facuta de jurii de specialitate, le inspira incredere tinerilor, iar acest lucru se vede in performantele lor”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman&CEO MOL Romania.

Printre tinerii sportivi si artisti care s-au inscris la aceasta editie a programului se numara Adina Diaconu si Andreea Dragoman, tenis de masa, Miklós Andrea, Cosmina Spiridon si Andrei Gafita, atletism, Ana Dascal, Daniel Martin si Radu Marius, inot, Paula Gliga si Balogh Hanna, judo, Schlier Zsuzsa si Amalia Tataran, scrima, Malina Ciobanu, vioara, Cadmiel Botac, pian – toti cu rezultate deosebite in ultimii ani pe plan national si international.
In urma evaluarii proiectelor depuse, presedintii juriilor de specialitate – Violeta Beclea-Székely si Albert Márkos – au apreciat performantele tinerilor care au fost selectati pentru finantare dar au subliniat in acelasi timp perseverenta si modestia tinerilor campioni si artisti.

La editia din acest an a Programului MOL de promovare a talentelor au fost inscrise 515 de proiecte, care vizau finantarea a 1.162 de tineri sportivi si artisti cu suma totala de peste 3.043.000 de lei. Alocarea fondului de 359.000 lei s-a facut in urma selectiei realizate de juriile de sport si arta, fiind declarate castigatoare 179 de proiecte prin care obtin finantare 387 de tineri talentati.

In cei 12 ani de existenta a programului au fost acordate finantari in valoare de peste 3.230.000 lei, pentru 1.943 de tineri sportivi si artisti, din care unii au obtinut finantare in cadrul mai multor editii. Aceste sponsorizari au fost acordate in cadrul celor 1.441 de proiecte castigatoare, finantate in acesti ani.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.