MOL Romania sustine 700 de tineri cu nevoi speciale cu suma de 300.000 lei

MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au desemnat ONG-urile castigatoare ale programului MOL pentru sanatatea copiilor care vor beneficia de o finanțare totala in valoare de 300.000 de lei. Astfel vor fi sustinute cauzele a peste 692 de copii cu deficiente, boli cronice sau in curs de recuperare dupa afecţiuni grave. Cele 18 organizatii castigatoare provin din Bucuresti si din judetele Alba, Bacau, Bihor, Calarasi, Cluj, Constanta, Galati, Harghita, Mures, Neamt, Salaj, Sibiu, Timis. Printre domeniile in care vor fi derulate proiecte se numara terapia prin arta, meloterapie, ludoterapie, stimulare senzoriala, drama terapie, atelierele de teatru, terapia asistata de animale, hipoterapia, atelier de jurnalism si foto-jurnalism, recreerea terapeutica, respectiv reabilitarea psiho-sociala si dezvoltarea unor competente.

„Este al cincilea an consecutiv in care MOL Romania sustine Programul MOL pentru sanatatea copiilor, pentru ca nevoia de astfel de proiecte nu este una punctuala, ci permanenta. Profesionistii din domeniu ne sustin in acest demers atat prin nivelul cunostintelor profesionale ale proiectelor depuse, cat si prin rezultatele obtinute. MOL Romania a initiat acest program, care este derulat in beneficiul copiilor cu nevoi speciale, prin care sprijinim solutionarea unor probleme cronice manifestate in comunitatea noastra, cu ajutorul specialistilor si implicand familiile celor afectati”, a declarat Kinga Daradics, CEO al MOL Romania.

Programul MOL – Pentru sanatatea copiilor este organizat de Fundatia pentru Comunitate din fondurile puse la dispozitie de MOL Romania. Programul a fost lansat in 2009 si este destinat organizatiilor non-profit care desfasoara activitati legate de scopul proiectului, respectiv organizatiilor nonguvernamentale (fundatii, asociatii, federatii) si organizatiilor religioase.

In cele patru editii precedentele MOL Romania a sponsorizat 72 proiecte cu aproape 1,2 milioane de lei, beneficiarii fiind peste 6.600 de copii si tineri.

MOL-Castigatori_program MOL Pentru Sanatatea Copiiilor 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.