MOL Romania sustine activitatea Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”

afis Mol_AntipaMOL Romania sustine activitatea Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa pe parcursul anului 2019, in cadrul unui parteneriat de sponsorizare.

Parteneriatul dintre MOL Romania si Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” a fost incheiat in decembrie 2018, cu durata de 1 an.

In baza acestui parteneriat, MOL Romania va sprijini financiar activitatile de mentenanta, logistica precum si pe cele de natura stiintifica desfasurate de Muzeu.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romania“Educatia tinerilor iese din cadrul formal al gradinitelor si scolilor, prin activitati extracuriculare. Din acest punct de vedere, muzeele pot juca un rol foarte important prin dezvoltarea de programe educative, menite sa dezvolte abilitatile psihice, sociale si cognitive ale copiilor. Muzeul Grigore Antipa este una dintre institutiile de prestigiu din Romania care, prin intermediul expozitiilor dar si al programelor promovate, contribuie semnificativ la educarea si dezvoltarea copiilor. De aceea, ne bucuram ca noi, echipa MOL Romania, suntem anul acesta partener de incredere al Muzeului. Ne dorim sa contribuim si pe aceasta cale la schimbarea in bine a comunitatii”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman MOL Romania.

Fondat in anul 1834, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” adaposteste o colectie de aproximativ 2 milioane de piese, grupate in colectii zoologice, paleontologice, de minerale si roci si etnografice. Cu expozitii care se adreseaza tuturor categoriilor de public, muzeul este locul preferat de vizitare de catre copii si tineri, care descopera astfel natura inconjuratoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.