MOL Romania sustine si in acest an, cu 560.000 lei, tinerii sportivi si artisti

Mol RomaniaMOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au lansat cea de-a 14-a editie a Programului MOL de promovare a talentelor.
In cadrul programului se ofera finantare in valoare totala de 560.000 lei, pe baza de concurs de proiecte, tinerilor sportivi si artisti din toata tara, cu rezultate bune in activitatea sportiva sau artistica pe care o desfasoara.

Solicitarile de finantare se depun online pana la data de 15 iunie 2019 pe pagina de internet a fundatiei, www.pentrucomunitate.ro. Pot fi inscrise in concurs proiecte individuale, de echipe sportive sau ansambluri artistice, cuprinzand rezultatele actuale ale solicitantilor, obiectivele de viitor si bugetul pentru realizarea proiectului.

Prin sustinerea continua a tinerilor purtatori de valori, influentam calitatea vietii lor si implicit calitatea vietii comunitatilor in care ne desfasuram activitatea. Performanta tinerilor, precum a primului sportiv roman calificat la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Tokyo, inotatorul Robert Glinta, este rezultatul talentului, a muncii depuse, dar poarta si amprenta camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romaniacelor care acorda sustinere. Ne bucuram ca de sapte ani consecutiv avem onoarea sa colaboram cu el si cu alti tineri valorosi pe diferite perioade, in decursul celor 14 ani de existenta a Programului MOL de promovare a talentelor”, a declarat Camelia ENE, Country Chairman & CEO MOL  MOL Romania.

In acest an, fondul total al programului este de 560.000 lei, accesibil tinerilor sportivi sau artisti cu varste intre 8 si 18 ani, respectiv categoriei de peste 18 ani, care au nevoie de sustinere in scopul participarii la concursuri sau achizitiei de echipamente si materiale.

In decursul celor 13 ani de existenta a programului au fost sustinuti 2.184 de tineri cu peste 3.780.000 lei, prin intermediul a 1.724 de proiecte finantate in toata tara.

Articole similare...

1 Response

  1. Cosmina spune:

    Este esential sa recompensam performanta in Romania. Aceasta tara are mare nevoie de valori care sa-i inspire si pe ceilalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.