MOL Romania va sustine 318 copii talentati prin “Programul MOL – Pot ajuta?”

MOL Romania va sustine 318 de copii si tineri cu performanţe deosebite in sport sau arta, in cadrul celei de-a opta editii a Programului MOL „Pot ajuta?”. Suma totala alocata acestui program este de 295.000 lei. Juriile de arta si de sport si Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate au alocat fondurile catre cele mai bune 125 dintre cele 406 proiecte depuse in cadrul celor trei categorii: Sport, Arta si categoria 18+. Proiectele castigatoare provin din 21 de judete ale tarii, cea mai mare parte din Bucuresti. Printre candidaturile notabile se numara cea a Amaliei Tataran (categoria 18+), componenta a lotului olimpic feminin de spada, care a obtinut o finantare pentru achizitia de echipament sportiv de calitate si pentru participarea la Cupa Mondiala.

“Sustinem performantele si aspiratiile tinerilor, ceea ce pentru noi inseamna o implicare activa si pe termen lung in viata comunitatii. Castigatorii celor sapte editii anterioare au fost premiati la circa 600 de competitii nationale si internationale iar, cu aceasta a opta editie, finantarile totale acordate prin Programul MOL – Pot ajuta? se apropie de 2 milioane de lei, pentru 1.700 de sportivi si artisti talentati”, a declarat Kinga Daradics, CEO si Country Chairman al MOL Romania.

Juriul de arte a decis finantarea a 33 de proiecte din totalul de 107 depuse, suma totala alocata fiind de 80.000 de lei. Pentru sport, membrii juriului au analizat 279 de candidaturi, impartind fondul de sponsorizare de 165.000 de lei catre 80 de castigatori. Pentru categoria de varsta de peste 18 ani, suma totala disponibila a fost de 50.000 de lei, alocata unui numar de 12 tineri talentati care au implinit deja varsta de 18 ani si au fost sprijiniti prin programul MOL – Pot ajuta? la editiile precedent.

Listele castigatorilor din acest an ai “Programului MOL – Pot Ajuta?” pot fi gasite AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.