CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

MOL – inclusa pentru al 5-lea an la rand in Dow Jones Sustainability World Index

MOLMOL s-a calificat din nou pentru includerea în Dow Jones Sustainability World Index (DJSI), în categoria Upstream & Companii integrate de petrol și gaze, în urma procesului de evaluare a indicilor din 2020.

Acesta este al cincilea an consecutiv în care MOL a fost recunoscută ca un lider pe segmentul sustenabilității corporative și a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index.

Evaluarea anuală a indicilor de sustenabilitate a arătat că MOL a continuat să-și îmbunătățească punctajul obținut comparativ cu anii precedenți și este clasat în primele 10% companii în categoria Upstream & Companii integrate de petrol și gaze, pe baza performanțelor în domeniul sustenabilității.

„Suntem foarte mândri că eforturile noastre de sustenabilitate au fost încă o dată recunoscute prin includerea în prestigiosul Dow Jones Sustainability World Index. Este încurajator să constatăm că, într-un mediu din ce în ce mai competitiv, am reușit să ne îmbunătățim și mai mult performanța pe mai multe planuri. Includerea în DJSI este o realizare importantă, dar, mai mult decât atât, este și o reflectare a eforturilor tuturor angajaților și partenerilor noștri, întrucât toți conlucrăm pentru transformarea Grupului MOL pe măsură ce are loc tranziția către o lume cu emisii reduse de carbon ”- a declarat József Simola, CFO MOL Group.

DJSI a fost conceput pentru a identifica acele companii care dețin și aplică practici solide de mediu, sociale și de guvernanță (ESG). DJSI se bazează pe o analiză riguroasă a performanțelor legate de sustenabilitate ale unei companii, prin urmare, calitatea de membru al DJSI este limitată la corporațiile considerate a fi cele mai bune din domeniile în care activează.

Având în vedere angajamentul său pe termen lung față de dezvoltarea durabilă, MOL se bucură de recunoașterea continuă acordată performanțelor sale în stardardele ESG în rândul comunității de investitori.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.