Mona Nicolici – Ambasadoarea Romaniei pentru Saptamana europeana a competentelor profesionale

Mona Nicolici - PetromMona Nicolici, Manager Sustenabilitate la OMV Petrom Romania, a fost aleasa Ambasadoare a Romaniei pentru Saptamana europeana a competentelor profesionale 2018.

Organizata de Comisia Europeana, Saptamana va cuprinde sute de evenimente in intreaga UE, pentru a sublinia avantajele pe care educatia si formarea profesionala (VET) le ofera cetatenilor de toate varstele. „Descopera-ti talentul!” este motto-ul campaniei, iar Mona Nicolici isi propune sa demonstreze ca educatia si formarea profesionala, precum si programele de ucenicie reprezinta o alegere inteligenta, care genereaza locuri de munca de calitate si duce la cresterea perspectivelor de angajare.

“Sunt onorata sa fiu Ambasadoarea Romaniei pentru Saptamana europeana a competentelor profesionale 2018 si sunt nerabdatoare sa colaborez indeaproape cu Comisia Europeana pentru a atrage atentia asupra acestei importante initiative in tara noastra. Competentele profesionale si programele de ucenicie va pot ajuta sa va descoperiti talentul si slujba mult visata. Ele pot deschide usi catre profesii si meserii – electrician, inginer, tamplar, designer, muzician, specialist in vanzari, stilist, pentru a mentiona doar cateva. Lista de posibilitati este interminabila. Si nu uitati, educatia si formarea profesionala reprezinta o oportunitate pentru toate grupele de varsta – niciodata nu este prea tarziu pentru a invata” – Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate la OMV Petrom Romania.

Mona Nicolici face parte dintr-un grup de Ambasadori din diferite state membre ale UE care s-au oferit raspandeasca mesajul in tarile lor de origine despre educatia si formarea profesionala.

Anul trecut au avut loc peste 1500 de evenimente in 45 de tari in cadrul celei de-a doua editii a Saptamanii europene a competentelor profesionale. Se preconizeaza ca Saptamana 2018 va atrage o participare si mai mare. Pe platformele de comunicare sociala, campania a ajuns anul trecut la un total de peste 15 milioane de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.