MoneyGram a distribuit rechizite la 600 de elevi din patru judete

MoneyGram, companie specializata in transferuri de bani, a donat rechizite scolare noi la 600 de elevi din judetele Ialomita, Vaslui, Valcea si Cluj. Donatia de rechizite scolare din Romania se inscrie in campania internationala „Back to school”, prin care MoneyGram isi propune sa aduca elevii mai aproape de procesul educational si doneaza rechizite pentru noul an scolar in peste 12 tari din Europa de Est, America Latina,  Africa si Asia. Pentru acest program MoneyGram a facut o donatie de 100.000 USD catre World Vision.

“Consideram ca educatia este un factor esential pentru crearea de oportunitati pentru indivizi, familie si comunitati, iar sustinerea initiativelor care fac posibil acest lucru este un obiectiv important pentru noi. Ne bucuram sa consolidam resursele existente in scolile din Romania si ne dorim sa inspiram elevii sa faca un pas mai departe catre un viitor mai bun”, a declarat Radu Pojoga, MoneyGram Country Manager Romania si Bulgaria.

Evenimentul de lansare a programului in Romania a avut loc in comuna Jilavele, judetul Ialomita. In cadrul acestuia,  reprezentantii MoneyGram si World Vision, alaturi de managerul Scolii “Aviator Constantin Cantacuzino” au distribuit rechizite copiilor, moment urmat de un spectacol oferit de grupul de copii Colinda.

Urmariti mai jos o galerie foto de la acest eveniment.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.