Muzica Festivalului George Enescu se aude si in benzinariile Rompetrol

Rompetrol - Festivalul George EnescuBenzinariile Rompetrol din Bucuresti vor difuza muzica clasica, ca parte a parteneriatului cu Festivalul International George Enescu.

Vor putea fi ascultate inregistrari din editiile trecute, intrepretari ale unor giganti ai scenelor internationale. De asemenea, vor fi incluse in selectia de piese intrepretari ale castigatorilor ultimei editii a Concursului International George Enescu.

Muzica lui George Enescu, dar si a altor compozitori de renume va putea fi ascultata intre orele 16:00 si 23:00 in 11 locatii din Bucuresti, sonoritatile Festivalului fiind astfel aduse mai aproape de publicul meloman si nu numai.

Alexey+Golovin_rompetrol“Promovarea culturii si a artistilor romani si internationali este un element important pentru dezvoltarea frumoasa si sanatoasa a comunitatilor. Suntem parteneri de traditie ai festivalului George Enescu, iar anul acesta am vrut sa aducem mai aproape de publicul roman muzica festivalului, prin difuzarea ei in benzinariile Rompetrol din Bucuresti, pentru a aduce mai multa armonie, in ton cu tema editiei 2019”, a declarat Alexey Golovin, director, department juridic si afaceri corporative, KMG International.

Rompetrol este de 10 ani partener al Festivalului George Enescu. In acesti ani, am dezvoltat numeroase proiecte culturale, aducand artisti romani si internationali mai aproape de comunitatile noastre locale si promovand muzica clasica prin diferite initiative. Parteneriatul semnat in 2010 intre Grupul KMG International si organizatorii Festivalului si Concursului „George Enescu” este un angajament de a sustine evolutia culturii in Romania, cu participarea muzicienilor romani si internationali.

Activitatile sustinute de KMG International in cadrul Festivalului includ gala Festivalului, concertul Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam si, in cadrul Concursului, Grupul a sustinut, de asemenea, prezenta mai multor artisti din Kazahstan, precum Zhibek Mussurgaliyeva si Erzhan Kulibaev.

In cadrul editiei 2019, Rompetrol si Festivalul George Enescu au dezvoltat mai multe proiecte asociate, printre care se numara quiz-uri si concursuri pe diferite canale media (radio, online), ce premiaza publicul audiofil cu bilete la diferite concerte din cadrul festivalului.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.