NABUCCO a donat 15.000 de euro unei ferme Caritas, din Timisoara

NABUCCO Gas Pipeline International GmbH a donat 15.000 de euro unei ferme organizate ca proiect caritabil de catre Caritas, in Timisoara. Donatia va sprijini achizitia unei combine pentru ferma agricola in care se cultiva produse agricole pentru 400 de beneficiari din cele sase centre Caritas din Timisoara. In plus, ferma ofera persoanelor fara locuinta si altor persoane dezavantajate programe de instruire si dobandire de abilitati in activitati cum ar fi cresterea vitelor, agricultura, productia de branza si tamplaria. Pe langa oferirea de oportunitati si speranta pentru somerii pe termen lung, ferma Caritas ofera si adapost persoanelor fara locuinta.

“NABUCCO doreste sa se implice in activitati in folosul comunitatilor si tarilor de tranzit. Suntem incantati sa colaboram cu ferma Caritas din Timisoara pentru atingerea scopului lor de a sprijini pe cei nevoiasi in obtinerea independentei si increderii in sine, precum si stabilitatii si sigurantei”, a declarat Reinhard Mitschek, CEO al NABUCCO Gas Pipeline International GmbH.

Initiata la inceputul secolului 20, activitatea Caritas Austria acopera acum aproape tot spectrul vietii umane: copii, persoane cu dizabilitati, refugiati, persoane fara locuinta, batrani, mame si suport familial, centre de instruire, asistenta medicala ambulatorie si intra-spitaliceasca, ingrijire in regim de sanatoriu, ingrijirea persoanelor care sufera de alcoolism sau dependenta de droguri, ingrijirea persoanelor fara adapost in regim ambulatoriu si spitalicesc, asistenta juridica, proiecte pentru somerii pe termen lung precum si ajutorare si asistenta pentru dezvoltare in strainatate.

Conexiune de gaze naturale din Regiunea Caspica si Orientul Mijlociu catre peste 500 de milioane de potentiali clienti din Europa, Nabucco este proiectul de referinta din Coridorul Sudic. Consortiul Nabucco continua sa colaboreze indeaproape cu consortiul Shah Deniz II si Conducta de Gaze Trans-Anatoliana (Trans-Anatolian Gas Pipeline -TANAP) si isi mentine convingerea ca ofera cea mai buna solutie de a atrage noi surse de aprovizionare si de a le transporta catre marile piete europene de consum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.