Nestle Romania sustine programul Impreuna crestem campioni – Sanatate, echilibru, bucurie, prin sport

burse fundatia olimpicaNestle Romania, impreuna cu Fundatia Olimpica Romana, sustine copiii selectati in programul Impreuna crestem campioni – Sanatate, echilibru, bucurie, prin sport.

Trei burse vor fi acordate tinerilor sportivi care au obtinut rezultate exceptionale, insa intampina dificultati financiare in drumul catre marea performanta.

Aplicantii au fost  evaluati de catre un juriu de specialitate. Selectia s-a realizat in functie de performantele sportive, rezultatele scolare si posibilitatile materiale ale parintilor. Din juriu au facut parte: Andreea Raducan, campioana olimpica la gimnastica si Presedinte al Fundatiei Olimpice Romane, Valeria van Groningen, campioana olimpica la canotaj si Vicepresedinte al Fundatiei Olimpice Romane si Valentina Saygo, membru in Consiliul Director al Fundatiei Olimpice Romane.

Eduard Gongonie NestlePrin tot ceea ce facem, incurajam o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos atat in randul angajatilor cat si pentru consumatorii nostri. Ma bucur pentru succesul acestor copii si ii felicit pentru alegerea pe care au facut-o. Sportul este cel mai bun mod prin care se pot dezvolta armonios, sanatos si echilibrat si ne bucuram ca putem sustine eforturile lor spre marea performanta” a declarat Eduard Gongonie, Communication and Marketing Services Director, Nestlé Romania.

Bursierii selectati vor primi, timp de un an, o bursa lunara pentru a-si sustine cheltuielile cu echipamentul, alimentatia si eventualele deplasari.

Andreea RaducanEste important sa sustinem visurile si eforturile oricarui copil care doreste sa se indrepte catre marea performanta. Este un gest de incurajare pentru tinerele talente sportive care provin din familii cu resurse limitate, un gest necesar si esential pentru viitoarea lor performanta. Sportul poate fi cea mai mare oportunitate pentru acesti copii, oferindu-le sanatate, bucurie, echilibru si increderea de a reusi prin propriile forte. De aceea, Fundatia Olimpica Romana, prin programele pe care le deruleaza cu continuitate de mai multi ani,  isi propune sa ii incurajeze pe copii in drumul lor catre inalta performanta sportiva. Anul acesta, Nestlé Romania se alatura programului nostru pentru tinerii sportivi care intampina dificultati financiare, preluand sustinerea lunara a trei mici campioni: Miruna Ciocirlan – gimnastica ritmica, Radu Mihai Papoe – tenis, Sandu Antonio Costin – gimnastica artistica. Ne bucuram inca de pe acum de succesele lor viitoare”, a declarat Andreea Raducan, Presedintele Fundatiei Olimpice Romane.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.