Nestle va dona timp de un an produse asociatiei SOS Satele Copiilor Romania

Neste - SOS Satele CopiilorCompania Nestlé a decis sa sprijine activitatea organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, oferind timp de un an produse Nestlé. Totodata, compania va acorda si sprijin financiar pentru achizitia de alimente pentru copiii din programul SOS Satul Copiilor Bucuresti. Actiunea se desfasoara in cadrul campaniei ”Impreuna crestem copii puternici”. Alimentatia joaca un rol foarte important in viata copiilor, aceasta fiind in stransa legatura cu capacitatea lor de invatare, dezvoltare si mai ales cu sanatatea lor. SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice.

Hérve de Froment, Country Manager Nestlé Romania”Deficienta de fier la copii este o problema nutritionala grava in Romania, insa prea putin constientizata. Tocmai din acest motiv, eforturile Nestlé Romania au scopul de a informa si de a trage un semnal de alarma in legatura cu riscurile la care sunt expusi copiii care sufera din cauza lipsei de fier. Mai mult de atat, am inceput acest program printr-o schimbare de reteta pentru unele din produsele noastre, dedicate copiilor, carora le-am adaugat fier. Acum vrem sa facem un nou pas inainte, venind de aceasta data in ajutorul unor copii ai caror parinti biologici nu sunt aproape de ei pentru a-i ajuta sa creasca sanatosi si puternici”, a declarat Hérve de Froment, Country Manager Nestlé Romania.

Sprijinul oferit de Nestlé se va indrepta catre toti copiii din programele SOS Satele Copiilor Romania. Acestia vor primi timp de un an, Nesquik cereale cu FIER pentru mic dejun, precum si Nesquik Plus cacao instant cu calciu si vitamine. In completarea produselor Nestlé, copiii din programul SOS Satul Copiilor Bucuresti vor primi si alimente pentru un mic dejun echilibrat. Actiunea face parte din campania ”Impreuna crestem copii puternici!”. Aceasta promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe activitate fizica zilnica si o alimentatie echilibrata, care sa includa si aportul adecvat de fier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.