Niro Investment Group va sustine financiar 25 de tineri talentati, pe parcursul a 10 ani

Dragonul Rosu_Niro GroupCu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate, Niro Investment Group va lansa in 2019 un program de mentorat pentru tinerii talentati din Romania, intitulat “Sustinem valori, sustinem viitorul”.

Alaturi de parteneri institutionali si de Fundatia Sf. Petru, Grupul Niro va identifica povestile a 25 de copii talentati, cu rezultate bune la invatatura, pe care ii va sustine in cadrul acestui program de mentorat, timp de  10 ani. Incepand din momentul selectiei si pana la absolvirea scolii, cei 25 de copii  vor fi consiliati si sustinuti pe tot parcursul educational si, in functie de nevoile individuale, vor fi ajutati financiar, cu rechizite scolare, articole de imbracaminte si incaltaminte.

Pentru a vedea o schimbare concreta, consideram ca este important sa ducem mai departe ajutorul nostru, dincolo de perioada sarbatorilor. Ne dorim ca fapta noastra buna si sustinerea valorilor sa ajunga la oamenii potriviti, la momentul portivit, acest lucru insemnand inclusiv un angajament pe termen lung”, a declarat Florin Suicescu, Director General al Grupului Niro.

Pana in prezent, Grupul Niro a dezvoltat programe sociale in care s-au investit peste 20 de milioane de euro.

Beneficiarii acestor programe au fost sprijiniti sa aiba acces la oportunitati si resurse pentru a-si dezvolta potentialul sau pentru a-si imbunatati conditiile de viata. Pentru viitor, Niro Investment Group isi propune sa valorifice experienta acumulata deja in cadrul proiectelor sociale de sprijinire a tinerilor talentati prin intermediul unei ample platforme de responsabilitate sociala. 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.