NN colecteaza pupici pe care ii transforma in fonduri pentru Fundatia HHC

nn cabina fotoNN a amplasat in Baneasa Shopping City din Bucuresti o instalatie de donat pupici in beneficiul copiilor din orfelinate si al celor aflati in prag de separare de familie, de care are grija Fundatia Hope and Homes for Children, ca parte a campaniei de lansare a asigurarii de sanatate. Pana pe 3 iulie, pentru pupicii donati de fiecare vizitator al spatiului comercial, NN va dona la randul sau cate 1 euro Fundatiei Hope and Homes for Children, fondurile acoperind nevoile legate de sanatate ale copiilor vulnerabili.

”Prin comunicarea lansarii asigurarii de sanatate am ales sa le reamintim oamenilor ca dragostea vindeca cel mai bine. Am plecat de la o idee pe care am aflat-o deruland un studiu in randul clientilor, aceea ca sanatatea sau, mai bine zis, lipsa ei este strans legata de afectiune. Invatam asta de foarte mici de la parintii nostri. Insa sunt si copii care, din pacate, nu au parte de asa ceva. Noi, NN, ne-am asumat de la inceput ca nu putem inlocui dragostea, dar, in acelasi timp, suntem responsabili sa ne asumam altfel de interventii in vietile oamenilor, prin produsele pe care le oferim si prin implicarea noastra in societate. Cu ajutorul a zeci de mii de oameni, sper eu, vrem sa le oferim copiilor din orfelinate si celor abandonati  aflati in grija Hope and Homes for Children banii necesari ca ei sa poata merge la stomatolog, sa aiba o proteza sau ochelari noi sau chiar sa invete cum sa evite anumite boli”, a declarat Carmen Soare, director de marketing NN Romania.

Beneficiarii directi ai fondurilor ce vor fi donate de NN la finalul campaniei sunt copiii si tinerii institutionalizati, copiii si tinerii care locuiesc in casele de tip familial, copiii care frecventeaza centrele de zi si copiii si mamele aflati in centrele de primire in regim de urgenta, dezvoltate de Hope and Homes for Children. Modelul de interventie in comunitati si orfelinate al Fundatiei Hope and Homes for Children permite implementarea unei abordari integrate menite sa faciliteze accesul la servicii medicale de baza sau specializate al copiilor vulnerabili, sa asigure constant tratamentele pentru copiii bolnavi cronic si sa promoveze un stil de viata sanatos si educatia pentru sanatate in randul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.