Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

NN Romania doneaza ventilatoare mecanice in valoare de un milion de lei Spitalului Colentina

NN donatieNN Romania doneaza sisteme de ventilatie si monitorizare a respiratiei, vitale pacientilor in stare critica afectati de coronavirus.

Donatia insumeaza un milion de lei, iar echipamentele medicale vor ajunge la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti. Spitalul este desemnat centru suport in tratarea cazurilor de infectie cu Covid-19 pentru Institutul Matei Bals si este astfel in linia intai de salvare a pacientilor de Covid-19, avand nevoie de tot sprijinul.

Prin aceasta donatie, NN Romania contribuie la cresterea capacitatii sistemului medical de tratare a pacientilor si ofera sanse la viata cat mai multor persoane afectate. In acelasi timp, NN ofera un sprijin pe termen lung, asigurand aparatura medicala care va fi disponibila in spital si dincolo de situatia actuala pentru a contribui la salvarea cat mai multor pacienti.

Achizitia aparatelor de ventilatie va fi coordonata de Crucea Rosie Romana, partenerul oficial al Guvernului Romaniei in perioada epidemiei. Organizatia se va asigura ca aparatele vor fi disponibile in cel mai scurt timp pentru tratarea celor in nevoie.

„Solidaritatea si responsabilitatea comuna sunt principiile care stau la baza industriei de asigurari, in care grupul NN activeaza de 175 de ani. E in ADN-ul nostru sa ne pese, sa ne indeplinim angajamentele si sa ne implicam suplimentar ori de cate ori e nevoie. De aceea, facem continuu toate eforturile pentru siguranta, sanatatea si bunastarea comunitatii din care facem parte. Suntem recunoscatori pentru toate actiunile de bine din aceasta perioada dificila, fiecare contribuind la mai multe sanse la viata”, declara Gabriela Lupas-Ticu, Chief Marketing Officer al NN Romania.

Grija continua pentru clienti

La NN Romania, principala prioritate este ca toate promisiunile facute clientilor sa fie respectate, iar compania sa ajute in plus, mai ales in perioade dificile, ori de cate ori contextul de business o va permite.

Clientii NN care au o asigurare de viata sau o asigurare suplimentara de sanatate beneficiaza de aceasta si in situatii de epidemie sau pandemie. Acestia au certitudinea ca ei si cei dragi lor vor fi protejati financiar daca vor fi direct afectati de Covid-19. Desi, asigurarea de sanatate NN exclude epidemiile si pandemiile, pentru a veni in sprijinul clientilor care deja detin o astfel de asigurare si a caror stare de sanatate va fi afectata de Covid-19, NN a decis sa evalueze fiecare solicitare din partea acestora si sa acomodeze plata cu titlu de exceptie a indemnizatiei de asigurare pentru spitalizarea cauzata de Covid-19, atat timp cat situatia permite.

In aceasta perioada dificila si din punct de vedere economic, clientii care ar putea fi nevoiti sa amane plata asigurarilor lor au deja o perioada de gratie de 30 de zile, conform conditiilor contractuale. In plus, compania evalueaza fiecare situatie alaturi de clienti, la solicitarea acestora, pentru a gasi impreuna cea mai potrivita solutie prin care ei sa beneficieze de asigurare mai ales in perioade ca acestea, cand relevanta unui astfel de produs este si mai ridicata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...