Noi tendinte in ceea ce priveste gustarile studentilor, din 2020

downloadStudentii din toata lumea prefera gustarile, indiferent daca este vorba despre mici gustari in miez de noapte sau intre ore de curs. Potrivit Sodexo, care ofera servicii de mancare, cazare si servicii de gestionare a facilitatilor la peste 700 de universitati, colegii si scoli independente din Statele Unite si din alte 35 de tari din intreaga lume, preferintele pe care studentii le au in materie de gustari reflecta in totalitate viata sociala a tinerilor consumatori. Acesta este motorul care a generat cele mai noi produse care vor veni pe piata in 2020.

„Tendintele in materie de  gustari care  vor aparea in 2020 se concentreaza pe satisfacerea nevoilor studentilor din universitati, care isi doresc mancare diversa, cu o provenienta de natura etica si, bineinteles, convenabila cu programul lor incarcat”, a declarat Nadia Jackson, directorul de retail al Sodexo pentru America de Nord.

In 2020, Sodexo se indreapta catre alternativele proteice din gustari. Evolutia gustarilor pe baza de plante depaseste proteinele din soia si nucile ajungand pana la mazare, fasole, seminte de pepene verde si faina de canepa. Ambalarea durabila este, de asemenea, luata mai mult in considerare in 2020 si, da, studentii de maine isi doresc gustari in ambalaje durabile, scopul final fiind acela de a elimina definitv utilizarea ambalajelor din plastic.

Sursa foto: mindful.sodexo.com

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.