Nou loc de joaca in Negrea, amenajat de voluntarii Petrom

Angajatii Petrom, impreuna cu voluntari din comunitate, au amenajat in satul Negrea, judetul Galati, un loc de joaca modern pentru cei aproximativ 300 de copii din satele Negrea si Schela. Voluntarii au reabilitat locul de joaca vechi, au vopsit peretii exteriori ai scolii si anexele acesteia si au ajutat la montarea noilor echipamente. Actiunea desfasurata duminica, 30 septembrie, a facut parte din programul Campionatul de Voluntariat, prin care Petrom promoveaza voluntariatul in randul angajatilor si le ofera acestora oportunitati concrete de implicare in comunitatile in care compania isi desfasoara activitatea. Pe durata evenimentului, voluntarii Petrom le-au acordat toata atentia copiilor, astfel incat sa se poata bucura in siguranta de acest eveniment inedit pentru comunitatea lor.

“Voluntariatul a devenit deja o traditie in randul angajatilor nostri. In fiecare an venim in comunitati si incercam sa aducem ceva plus pentru fiecare in parte, implicandu-i atat pe angajatii nostri, cat si pe localnici, in actiuni care se pot dezvolta si in anii urmatori. In Negrea ne-am dorit sa facem ceva pentru copii si, impreuna cu autoritatile locale, am decis sa le amenajam un nou loc de joaca. Voluntarii nostri au fost incantati de aceasta actiune, iar bucuria de pe chipurile copiilor le-a recompensat eforturile”, a declarat Mona Nicolici, Manager Relatii Comunitare Petrom.

Campionatul de Voluntariat se desfasoara in perioada 21 iulie – 20 octombrie in Corbu, Clejani, Schela-Negrea, Zemes si Baicoi. Actiunile de voluntariat vin in urma consultarii prealabile a autoritatilor si membrilor din comunitatile selectate.

Pe 21 iulie, peste 100 de angajati din Petrom au curatat 3 km de plaja si au strans 650 de kg de gunoaie de pe plaja din Corbu, iar pe 1 septembrie, 60 de voluntari din cadrul companiei au organizat primul Festival de Traditii si Mestesuguri din Clejani. Urmatoarea actiune va fi pe 6 octombrie la Zemes (jud. Bacau), unde voluntarii Petrom vor ajuta la amenajarea unui traseu pentru mountain bike si vor da startul primei competitii de ciclism din Zemes. Ultima activitate din aceasta editie a Campionatului de Voluntariat va avea loc pe 20 octombrie in Baicoi (jud. Prahova). Aici, angajatii Petrom vor reamenaja stadionul de rugby al echipei de juniori – CS Aurora Baicoi.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.