Centrul Siemens de cercetare si dezvoltare din Cluj, certificat ecologic BREEAM

siemens2Noul sediu Siemens de cercetare si dezvoltare din Cluj a primit prima certificare ecologica BREEAM din Romania, calificativ “Very Good”. Certificarea este acordata pentru constructii reabilitate major in urma procesului de reconversie ce s-a bazat pe reutilizarea responsabila a materialelor existente. Investitia Siemens se ridica la 4,5 milioane de euro. Noul centru, inaugurat sub brandul Evosoft, va numara 210 de angajati in urmatorii doi ani.siemens

Romania este o tara de importanta strategica in regiunea Europei Centrale si de Est si un mediu care stimuleaza inovatia, de aceea ne propunem sa investim in continuare in potentialul si talentul sau”, declara George Costache, CEO al Siemens Romania.

Centrul din Cluj-Napoca este cea de-a patra locatie deschisa de Evosoft in regiune, dupa Germania, Ungaria si Turcia, si urmeaza sa fie a treia ca marime dupa numarul de angajati, dupa Ungaria si Germania. Situat in Liberty Technology Park Cluj, pe o suprafata de peste 3.000 de metri patrati, noul centru va ajunge la 210 specialisti in implementarea de proiecte software globale si dezvoltare de produse pana in 2017. In prezent, echipa numara aproximativ 50 de angajati.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.