Oamenii din Ruginoasa-Neamt vor fi tratati in conditii mai bune

In Comuna Ruginoasa, judetul Neamt, au inceput lucrarile pentru reabilitarea cabinetului medical din localitate. Renovarea cladirii se desfasoara in cadrul proiectului “Impreuna, pentru o viata mai buna”, finantat de Rompetrol, si vizeaza: inlocuirea acoperisului deteriorat, reabilitarea termica a cladirii (izolatii exterioare), inlocuirea usilor neadecvate si defecte, amenajari interioare (zugraveli, pardoseli).
Totodata, prin intermediul unui material informativ (pliant) focalizat pe factorii de risc ai imbolnavirii inimii, proiectul doreste sa traga un semnal de alarma in ce priveste cresterea incidentei bolilor coronariene in tara noastra si metode de prevenire a acestora in randul populatiei din comuna Ruginoasa. In cadrul proiectului, in afara echipei de management si acelei tehnice, sunt implicati 12 voluntari, care vor lucra la reabilitarea cladirii in care isi desfasoara activitatea cabinetul medical individual, farmacia si cabinetul stomatologic.
In urma implementarii acestui proiect, cei 1.700 pacienti inscrisi la medicul de familie vor beneficia de servicii medicale de o calitate superioara, intr-un sediu adecvat desfasurarii unor astfel de servicii.

Date despre proiect: “Impreuna pentru o sanatate mai buna” – comuna Ruginoasa, judetul Neamt“, Aplicant – Primaria Comunei Ruginoasa, Parteneri – CMI Galban Gabriela, Asociatia ASUM, Beneficiari – cei 1.700 de pacienti inscrisi la medicul de familie care va activa in cabinetul vizat de proiect. Descriere proiect – Asigurarea unor servicii medicale de calitate, in conditii de confort si siguranta pentru cetateni si ridicarea acestor servicii la standarde europene prin renovarea, reabilitarea si dotarea cladirii care adaposteste cabinetul medical

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.