Olympus a oferit copiilor din centrele Asociatiei “Ana si Copiii” peste 150 de pachete pentru scoala

Olympus Ana si copiiiOlympus a oferit peste 150 de pachete copiilor si adolescentilor proveniti din centrele comunitare coordonate de Asociatia “Ana si Copiii”.

Acestia au primit rechizite pentru noul an scolar si produse lactate din portofoliul producatorului.

De asemenea, cantinele celor trei centre comunitare au primit o serie de produse lactate din portofoliul Olympus, ca ajutor in pregatirea meselor pentru copii. Actiunea a fost completata de o serie de activari in magazine, unde, la achizitionarea de produse lactate din gama ecologica, Olympus a oferit rechizite pentru noul an scolar.

“Credem cu tarie ca responsabilitatea fata de cei din jurul nostru, dorinta de a contribui activ la sprijinul si dezvoltarea acestora sta in mainile fiecaruia dintre noi, oameni si companii, deopotriva. Sustinem misiunea si valorile Asociatiei “Ana si Copiii”, iar anul acesta ne-am implicat activ in pregatirea pentru scoala a copiilor din centrele comunitare din Urlati, Fundulea si Bucuresti ”, a declarat Madalina Toma, Brand Manager Olympus.

Asociatia “Ana si Copiii” sprijina peste 300 de copii din medii sociale defavorizate, care merg la scoala, dar care nu beneficeaza de resurse materiale, spijin emotional, ajutor la teme, hrana, rechizite, hainute si incaltari.

Aceasta este prima actiune prin care Olympus sustine misiunea organizatiei de a preveni abandonul scolar si familial.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.