Olympus sprijina antrenamentul fratilor Ciorap, in Sierra Nevada

Naomi si Samuel Ciorap, cei doi frati cu deficiente de vedere care reprezinta pentru prima data Romania in proba de inot la Jocurile Paralimpice de la Londra, si antrenoarea lor, Emese Maniu, au plecat in Sierra Nevada- Spania, pentru a efectua un antrenament intens, in conditii similare unei competitii paralimpice. Deplasarea in Sierra Nevada este ultimul antrenament major pentru Naomi si Samuel inainte de inceperea competitiei paralimpice, ce se va desfasura intre 29 august – 9 septembrie. Pregatirile pentru marea provocare au fost posibile cu ajutorul campaniei “Hai Romania! Impreuna putem invinge”, lansata de Olympus Dairy Industry, alaturi de Comitetul National Paralimpic. La baza acestei campanii se afla o actiune de colectare de fonduri pentru achizitia de echipament, asigurarea accesului la antrenamente si prezentei echipei la Londra.  Astfel, pentru fiecare sticla de lapte OLY vanduta, Olympus va dona cate 10 bani echipei paralimpice de inot.

“Este foarte important pentru un sportiv sa profite la maximum de antrenamentul sau. Noi credem ca facilitatile de care copiii pot beneficia in cadrul centrului, precum si linistea imprejurimilor sunt exact lucrurile de care Naomi si Samuel au nevoie inainte de Jocurile Paralimpice, concentrarea lor fiind foarte necesara in acest moment. Iar noi suntem bucurosi ca i-am putut ajuta sa ajunga acolo”, a declarat Ilias Pliatsikas, Deputy Managing Director Olympus Dairy Industry.

Olympus Dairy Industry  pune  in centrul preocuparilor sale performanta, precum si grija fata de persoanele cu deficiente de vedere, Olympus a stabilit ca obiectiv major al acestei campanii cresterea nivelului de constientizare cu privire la lucrurile de valoare pe care semenii nostri le fac. Ca si strategie, sub conceptul umbrela “Light in the Dark”, compania sprijina permanent persoanele cu deficiente de vedere, fiind prima si singura companie de bunuri de larg consum din Romania care are un ambalaj special conceput pentru acestea: capacul inscriptionat in alfabetul Braille.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.