OMNIASIG a renovat o scoala din Ialomita, in care invata peste 70 de elevi

OMNIASIG pentru MAI BINEIn prima etapa a proiectului OMNIASIG pentru MAI BINE, compania a incheiat un parteneriat strategic cu Fundatia World Vision Romania, in baza caruia cei doi parteneri vin in sprijinul comunitatii din satul Malu Rosu, comuna Armasesti, judetul Ialomita. In urma unei analize a nevoilor comunitatii, realizata impreuna cu Fundatia si cu autoritatile locale, a rezultat ca nevoia primordiala in acest sat o constituie scoala in care invata copiii, structura in care nu au mai fost efectuate lucrari ample de renovare dinainte de anul 1990.

In consecinta, OMNIASIG a demarat un proces complex de renovare a Scolii Gimnaziale cu clasele IV – VIII, din cadrul Liceului Tehnologic „Iordache Zossima”. Au fost necesare peste 500 de ore de munca pentru a reface structura interioara dezafectata a cladirii, care insumeaza o suprafata de aproximativ 1300 mp.

„Prin campania OMNIASIG pentru MAI BINE, urmarim sa venim in sprijinul comunitatilor din mediul rural, asigurandu-le conditii mai bune de existenta. Componenta educationala reprezinta un element extrem de important in formarea unei societati sanatoase, motiv pentru care anul acesta ne-am concentrat in special pe educatia generatiei viitoare. Sustinem invatamantul autohton si, de aceea, am decis sa intervenim anul acesta intr-o comunitate care are nevoie de sprijin extern. Pentru ca scoala reprezinta pentru copiii din Malu Rosu a doua casa, am inceput prin a le asigura celor mici conditii optime de studiu. Pe viitor, vom continua sa actionam in aceasta directie si vom face eforturi constante pentru a oferi tinerei generatii oportunitati reale de dezvoltare,” a declarat Mihai Tecau, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Beneficiarii campaniei sunt 72 de copii inscrisi in clasele IV – VIII, 60 dintre acestia provenind din familii defavorizate, fara un venit lunar fix.

La finalul lucrarilor, in cadrul unei actiuni de voluntariat la care au participat membrii Directoratului OMNIASIG si peste 40 de angajati ai companiei, scoala a fost dotata integral cu mobilier si materiale de studiu noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.