OMNIASIG sprijina cu 50.000 euro asociatia Daruieste Viata, pentru dotarea spitalelor

OMNIASIG pentru MAI BINEOMNIASIG Vienna Insurance Group se alatura asociatiei Daruieste Viata cu o donatie de 50.000 euro, pentru a sustine demersul de dotare a spitalelor de stat cu echipament medical si crearea unor conditii optime de tratament in urmatoarea perioada pentru persoanele afectate de COVID-19.

„Ne confruntam cu o situatie fara precedent si suntem constienti ca, pentru a depasi cu bine aceasta perioada, este nevoie de un efort colectiv, de la fiecare individ in parte, pana la cadre medicale, autoritati si companii din mediul privat. Astfel, OMNIASIG a decis sa doneze 50.000 euro catre Asociatia Daruieste Viata, contribuind astfel la achizitia echipamentelor necesare pentru spitalele din Romania. Suntem solidari si recunoscatori tuturor cadrelor medicale care se lupta in acest moment pentru a salva vieti si le multumim pentru dedicare si putere.” – Mihai Tecau, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group

Una dintre principalele valori ale companiei este responsabilitatea fata de comunitate si fata de nevoile primordiale ale acesteia. Astfel, initiativa OMNIASIG vine in mod natural, avand in vedere valorile si principiile solide dupa care se ghideaza compania, atat in construirea unui business performant, cat si in relatia cu comunitatea si societatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.