OMV Petrom a prelungit perioada de inscrieri in competitia Fabricat in Tara lui Andrei

Perom Noul termen pentru trimiterea inscrierilorOMV Petrom prelungeste pana luni, 6 iulie, perioada de inscrieri pentru Fabricat in Tara lui Andrei. Competitia de afaceri sociale ofera finantari in valoare totala de 350.000 de euro si doi ani de consultanta de business. Oricine, cu sau fara experienta anterioara de business, isi poate inscrie ideea de afacere sociala care isi propune sa aduca valoare economica si sociala uneia dintre cele 29 de comunitati din program, pana la data de 6 iulie 2015, ora 15:00. Antreprenorii, ONG-urile, PFA-urile, SRL-urile sau intreprinderile individualePetrom_Fabricat_in_tara_lui_Andrei se pot inscrie pe site-ul competitiei, www.taraluiandrei.ro.

In luna august, juriul Fabricat in Tara lui Andrei va selecta 35 de finalisti. Acestia vor parcurge o etapa de pregatire, in care vor primi consultanta de la expertii Fabricat in Tara lui Andrei, axata pe nevoile individuale ale fiecarui finalist si sprijin financiar pentru a testa fezabilitatea ideilor. Castigatorii vor fi anuntati in luna aprilie 2016 si vor primi finantare nerambursabila de pana la 32.000 de euro fiecare. Sprijinul financiar este completat de orele de consultanta oferite antreprenorilor pe toata durata proiectului, in domenii cheie pentru viitoarele afaceri: management financiar, legislativ, marketing, distributie, etc.

Cele 29 de comunitati incluse in program sunt:Micesti (judetul Arges); Zemes, Moinesti, Slanic Moldova (judetul Bacau); Suplacu de Barcau, Marghita (judetul Bihor); Scortoasa, Tisau, Berca (judetul Buzau); Corbu (judetul Constanta); Moreni, Aninoasa, Gura Ocnitei (judetul Dambovita); Clejani, Marsa (judetul Giurgiu); Bustuchin, Turburea, Ticleni (judetul Gorj); Movileni, Poboru (judetul Olt); Poiana Campina, Podenii Noi, Scorteni (judetul Prahova); Marca (judetul Salaj); Videle, Cosmesti, Silistea, Scurtu Mare (judetul Teleorman); Madulari (judetul Valcea).

Competitia este organizata in parteneriat cu Fundatia NESsT, o organizatie internationala specializata in dezvoltarea de afaceri sociale in tarile in curs de dezvoltare. Rolul sau va fi de a asigura selectia si consultanta pentru dezvoltarea afacerilor sociale in primii ani de la infiintare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.