OMV Petrom a premiat actiunile de voluntariat ale angajatilor sai

Voluntari OMV Petrom la CERC Boldesti Scaeni_1OMV Petrom a premiat actiunile de voluntariat ale angajatilor sai, prin anuntarea castigatorilor din competitia companiei – ”Voluntarii Anului”, in cadrul Galei Nationale a Voluntarilor. Anul acesta, titlul de ”Voluntarul Anului” a mers catre Ionel Girdu,Voluntarul OMV Petrom al Anului la gala Nationala a Voluntarilor 2015 unul dintre dealerii statiilor Petrom din Targu Jiu (Gorj). Castigatorul a fost initiatorul mai multor actiuni de impact major pentru comunitatea sa, printre care renovarea si igienizarea sectiei de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, sustinerea victimelor inund   atiilor din Polovragi si Novaci, cat si ecologizarea Vaii Sohodolului, toate acestea in judetul Gorj.

Echipa de Voluntari OMV Petrom la Gala Nationala a Voluntarilor 2015Titlul de ”Echipa de Voluntari a Anului” in OMV Petrom, a fost castigat de 10 angajati din Bolintin Vale (Teleorman), din divizia de Upstream (explorare si productie) a companiei. Printre actiunile de voluntariat ale echipei „Verde de Bolintin Vale” s-a numarat si organizarea unei curse de cicloturism de peste 40 de km, in regiunea Bolintin-Vale-Potlogi, numita“Bucura-te de cicloturism pe urmele lui Brancoveanu”. Ruta a fost inscrisa si pe harta interactiva a traseelor de cicloturism din Romania.

In judetul Teleorman, echipa de voluntari a reabilitat si Teatrul de Papusi din Floresti, a sustinut organizarea unui program de leardership in randul liceenilor din Bolintin Vale, a amenajat spatii de joaca mai sigure pentru copiii din Ciuperceni, a strans fonduri la Ciclaton pentru proiecte de educatie si a colectat in numeroase randuri alimente, haine, bunuri, sau jucarii pentru persoanele defavorizate din comunitate.

Printre proiectele in care voluntarii OMV Petrom s-au implicat in 2015 se numara:

  • Campionatul de Voluntariat – competitie cu granturi pentru proiectele de voluntariat ale angajatilor. 10 Voluntari OMV Petrom la CERC Boldesti Scaeni_2proiecte au fost alese castigatoare si au primit o finantari totale de 20.000 de euro pentru implementare. Aproximativ 150 de voluntari OMV Petrom au participat la realizarea acestor proiecte, de pe urma carora au beneficiat direct si indirect peste 4.800 de persoane.
  • Competitia de Mountain Biking Moinesti-Zemes – organizarea uneia dintre cele mai apreciate competitii de mountain-biking din tara – Competitia ”I Wheel for Moinesti-Zemes” – care contribuie in fiecare an la dezvoltarea celor doua comunitati, prin turismul sportiv generat, cat si prin targul de produse traditionale ale producatorilor locali. La editia din 2015, alaturi de Asociatia Activ Moinesti, 150 de angajati OMV Petrom, s-au implicat activ in organizarea competitiei.
  • Centrul de Resurse al Comunitatii (CERC) Boldesti Scaieni – a fost construit impreuna cu voluntarii Habitat for Humanity si voluntarii OMV Petrom si se doreste a fi una dintre cele mai sustenabile cladiri din Europa. Centrul gazduieste activitati educative si cursuri de formare profesionala pentru copiii si adultii romi si romani din comunitate.
  • Fii si tu Mos Craciun – cu ocazia sarbatorilor de iarna, 430 de voluntari OMV Petrom au imbracat hainele lui Mos Craciun, iar anul acesta au adus magia sarbatorilor in sufletele a peste 650 de copii din toata tara.

In total, in 2015, peste 1800 de angajati OMV Petrom s-au implicat in proiecte de voluntariat.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.