OMV Petrom: Programul Romania Meseriasa – premiat la SABRE Awards EMEA 2016

Romania MeseriasaProgramul Romania Meseriasa initiat de OMV Petrom a primit recunoasterea industriei la Berlin, in cadrul galei 2016 SABRE Awards EMEA. La eveniment au participat peste 500 de reprezentanti ai industriei, iar in competitie au fost inscrise peste 2.000 de campanii derulate in regiunea EMEA. Romania Meseriasa este initiativa prin care OMV Petrom isi propune sa sustina viitorii meseriasi ai Romaniei. Inceput in 2015, programul a fost dezvoltat alaturi de agentiile GMP PR, Graffiti PR, Graffiti BBDO si Webstyler si va continua in 2016.Din campania Romania Meseriasa au facut parte, pana acum, Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei si Scoala Petrolistilor, doua programe de dezvoltare profesionala si personala a elevilor din licee tehnologice si scoli profesionale.

Mona_Nicolici_PetromSa fii meserias in Romania e un motiv de mandrie. Sa fii meserias in Romania e o optiune de viitor. Poate la inceput de program nu aveam multi sustinatori pentru aceste idei, dar e incredibil cum in doar un an am vazut angajatori, autoritati, profesori, elevi, parinti si multi multi altii interesati sa duca educatia profesionala din Romania la urmatorul nivel. Prin premiul castigat la SABRE, ne bucuram sa vedem ca si industria europeana de comunicare ne sustine. Acum suntem inapoi la lucru. E clar ca Romania Meseriasa are nevoie de noi”, a declarat Mona Nicolici, Head of Sustainability OMV Petrom.

A fost unul dintre acele momente in care a trebuit sa fim alaturi de proiect in agentie, nu pe scena, dar importanta e recunoasterea industriei. E un motiv in plus, printre multele de cand am inceput, sa credem ca Romania Meseriasa nu e doar o campanie, nici doar un program, ci o solutie pentru Romania” , a declarat Irina Ciocan Stanescu, Senior Consultant Graffiti PR.

Pentru  mai multe despre programul Romania Meseriasa click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.