OMV Petrom: Studentii de la ASE beneficiaza de un amfiteatru modern

inaugurare-amfiteatru-aseOMV Petrom a modernizat amfiteatrul de curs „Grigore Moisil” al Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ASE), aflat in cladirea din Calea Dorobantilor.

Lucrarile de modernizare au vizat inlocuirea instalatiilor electrice si de iluminat, instalarea unor sisteme de proiectie si de videoconferinta de ultima generatie si schimbarea mobilierului.

Astfel, circa 1.000 de studenti ASE vor beneficia semestrial de noua sala de curs incepand cu acest an universitar.

Amfiteatrul „Grigore Moisil” are o capacitate de 137 de locuri si este folosit ca sala de curs de catre studentii din mai multe facultati din cadrul ASE.  Valoarea proiectului s-a ridicat la 160.000 de euro.

Alina Popa -petrom-aseModernizarea amfiteatrului este doar una din directiile de colaborare dintre ASE si OMV Petrom. In 2017, OMV Petrom a devenit partener in cadrul unui nou program de masterat, in Business Services. In cadrul acestui parteneriat, OMV Petrom a sprijinit ASE pentru dotarea cu licente SAP, iar angajatii companiei participa la cursuri si seminarii pentru a le oferi studentilor si abilitati practice. In viitor, colaborarea va continua cu o serie de sesiuni cu studentii ASE, in care reprezentantii OMV Petrom vor impartasi din experienta si asteptarile mediului de afaceri, pe teme variind de la inovatie, la etica in afaceri”, a declarat Alina Popa, General Manager OMV Petrom Global Solutions.

In cadrul proiectului, amfiteatrul a fost dotat cu echipamente de proiectie video, amplificare sunet, filmare a cursurilor si video-conferinta, dar si cu un sistem inteligent de iluminat, eficient energetic, care se poate programa dupa specificul activitatilor din sala.

Bancile vechi, instalate odata cu inaugurarea cladirii, in 1969, au fost inlocuite cu unele noi, realizate cu materiale pe baza de nanotehnologii. Acestea asigura o durata de viata ridicata, au capacitati de auto-reparare si proprietati anti-reflexie si anti-bacteriene. De asemenea, fiecare banca a fost dotata cu prize proprii.

Urmariti mai jos un material VIDEO de la inaugurarea noului amfiteatru, realizat de colegii de la www.CSRnews.ro

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.