Orange a dat startul programului Biciclete cu cravata, dedicat angajatilor

Orange Romania a dat startul programului Biciclete cu cravata, un program de bike-sharing gratuit dedicat angajatilor companiei.  Scopul programului este sa incurajeze angajatii sa utilizeze din ce in ce mai mult bicicleta ca mijloc alternativ de transport, astfel incat  sa atraga atentia asupra poluarii si sa promoveze reducerea emisiilor de CO2.

„Programul a debutat cu un concurs de personalizat biciclete – “pimp your bike”. Sapte echipe alcatuite din angajati Orange au mers in parcul Herastrau la Roaba de Cultura, unde si-au construit bicicletele, incurajati fiind de sustinatorii carora li s-au pus la dispozitie diverse activitati de relaxare. Cu ajutorul echipei Green Revolution au aparut in competitie: Bicicleta de gradina, Bicicleta rock’n roll, Bicicleta tricotata, Bicicleta fashion icon, Bicicleta bio, Bicicleta low rider, Bicicleta spokesless – fara spite. Castigatorul va fi votat pe intranet de catre angajatii Orange”, spun reprezentantii companiei.

Programul “Biciclete cu cravata“ a inceput in 2010, in primul an bicicletele fiind utilizate de peste 800 de ori, de aproximativ 200 de angajati. In 2011 numarul inchirierilor a crescut cu 50%, iar numarul angajatilor care au folosit bicicletele s-a ridicat la aproximativ 300.

Programul se afla la cea de-a treia editie si se desfasoara din luna mai pana in luna octombrie. Angajatii au la dispozitie patru centre de inchiriat biciclete in doua sedii din Bucuresti, in Timisoara si in Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.