Orange a lansat a doua editie a atelierelor de initiere in programare – Fast SuperCoders

Orange_TechaBreak_Fast-Super-CodersOrange a lansat a doua editie a atelierelor de initiere in programare pentru copii, Fast SuperCoders.

Lansat anul trecut in cadrul platformei Tech a Break, Fast SuperCoders, atelierul de programare dedicat copiilor cu varste intre 10 si 13 ani, ii va ajuta pe cei mici sa invete bazele programarii prin joaca.

Pe tot parcursul atelierului, copiii vor dezvolta programe, jocuri sau povesti interactive si vor primi recomandari pentru a-si continua activitatea acasa dar si pentru a obtine certificatul de absolvire nivel 2 pentru micii programatori.

Parintii ii pot inscrie pe cei mici la atelierele ce vor avea loc in Orange smart shop-urile din 12 orase ale tarii, in perioada 18 aprilie – 7 mai. Atelierele se vor desfasura in Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti (Orange smart shop Park Lake si Europe House), Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea si Suceava.

Calendarul atelierelor Fast SuperCoders este disponibil pe pagina dedicata din platforma, iar inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, in Orange smart shop-uri sau completand formularul care poate fi gasit AICI

Atelierele de educatie digitala Fast SuperCoders au adunat, in 2017, peste 200 de copii participanti care au invatat bazele programarii prin joaca. Pe baza cunostintelor dobandite la ateliere, cei mici au participat in toamna anului 2017 si la concursul national SuperCoders Coding Competition, castigand un loc in Academia Online SuperCoders astfel incat sa isi aprofundeze cunostintele de programare in limbajul Python.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.