ORANGE a organizat ateliere digitale pentru 840 de elevi, pentru un internet sigur

Orange - infografic Scoala AltfelOrange Romania a organizat in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca 45 de ateliere digitale pentru copiii cu varste intre 10 si 13 ani pe tema ,,Un internet mai bun”. Proiectul s-a desfasurat in cadrul programului national “Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”. Asfel,  840 de elevi au invatat, prin intermediul unor metode de lucru non-formale precum facilitare grafica sau scenete, cum sa foloseasca in siguranta internetul.

Proiectul din acest an a inregistrat o crestere a numarului de participanti cu peste 50% fata de editia din 2015, acest rezultat fiind datorat si extinderii programului in Iasi si Cluj-Napoca. Workshop-urile au incurajat interactiunea si lucrul in echipa, fiind sustinute de traineri specializati de la Salvati Copiii”, spun initiatorii proiectului.

Atelierele au fost organizate de Orange Romania in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii Romania. Componenta Un internet sigur si util pentru copii reprezinta unul din cei patru piloni strategici ai programului de responsabilitate sociala Orange: implicarea in comunitate, incluziunea digitala, protectia mediului si siguranta copiilor in mediul digital.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.