Orange a semnat Carta Diversitatii

Diversity-charterOrange Romania a semnat Carta Diversitatii, reafirmandu-si angajamentul de a continua investitia in proiecte de diversitate, incluziune si egalitate la locul de munca.

Semnarea Cartei Diversitatii vine ca un pas firesc ce completeaza strategia de sustenabilitate si de a fi un angajator de top, ingloband diversitatea de persoane si culturi in cadrul companiei.

In anul 2015, Orange a obtinut certificarea GEEIS (Standardul European si International in Egalitate de Gen), ce confirma politicile companiei cu privire la egalitatea de sanse si diversitatea la locul de munca. Iar, anul acesta, Orange a obtinut a sasea certificare consecutiva Top Employer, pentru mediul de lucru exceptional si posibilitatile de dezvoltare profesionala oferite angajatilor.

Initiative precum E-voice (comunitate online de cercetare), wellbeing (program care propune solutii pentru asigurarea unei stari de bine la birou), aplicatia „Appility” (destinata persoanelor cu handicap) sau recunoasterea Springboard (companie cu expertiza internationala recunoscuta pentru integrarea persoanelor cu dizabilitatilor in forta de munca la nivel mondial) dovedesc integrarea Orange in principiile egalitatii de gen si a diversitatii.

Dincolo de initiativele din cadrul companiei, si Fundatia Orange sustine diversitatea si realizeaza proiecte de filantropie in beneficiul persoanelor cu deficiente senzoriale. In cadrul programului Lumea prin Culoare si sunet, Fundatia a sprijinit initiative de educatie, sanatate si cultura pentru a le oferi acestora sansa de a se integra mai usor in societate si in campul muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.