Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Orange asigura infrastructura de comunicatii pentru unitatea de support medical Bucurestii Noi

Fiecare gest conteazaOrange sustine unitatea de suport medical Bucurestii Noi, proiect initiat de Auchan si Leroy Merlin, prin asigurarea intregii infrastructuri de comunicatii mobile si fixe.

Astfel, au fost instalate deja 11 puncte de acces Wi-Fi si o solutie de acces dedicat la internet, securizata prin pachetul Business Internet Security. Acestea vor fi utilizate atat pentru echipamentele si aplicatiile unitatii de suport medical, precum si pentru accesul la internet gratuit pentru pacienti. De asemenea, intelegand nevoile specifice acestei unitati, spatiul a fost dotat cu telefoane fixe si fax.

liudmila-climoc-chief-executive-officer-orange-romania„Initiativa Auchan si Leroy Merlin este laudabila, motiv pentru care nu am ezitat sa contribuim la finalizarea proiectului. Cunoastem nevoile de conectivitate ale unui spital, de la echipamente la factorul uman, iar asta ne-a ajutat sa calibram resursele necesare. Implicarea Orange in acest proiect a fost una fireasca si in linie cu alte initiative demarate pentru a sprijini comunitatea in aceste momente dificile ” a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange Romania.

Auchan Retail Romania, impreuna cu Leroy Merlin Romania, cu sprijinul Ministerului Sanatatii si al Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), au demarat pe 2 aprilie organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice, prin punerea la dispozitie a unui spatiu de 7.500 mp in Bucurestii Noi, respectiv amenajarea si echiparea lui pentru a fi predat, ulterior, Ministerului Sanatatii.

Sustinerea initiativei unitatii de suport medical din Bucurestii Noi vine sa completeze masurile luate deja de catre Orange pentru sustinerea comunitatii in actualul context generat de Covid-19.

Astfel, Orange ofera internet nelimitat pe o perioada de doua luni clientilor care sunt personal medical si auxiliar si care isi desfasoara activitatea in spitalele publice judetene sau care trateaza pacienti cu Covid-19. De asemenea, in parteneriat cu Samsung Romania, Orange a directionat catre 55 de spitale publice, 330 de pachete formate din telefoane Samsung Galaxy A51 si SIM-uri cu resurse de voce si internet nelimitat valabile pe o perioada de 6 luni.

In plus, Orange Romania, alaturi de Fundatia Orange, a initiat, printr-o donatie de 400.000 EUR procesul de achizitie pentru aparate de ventilatie artificiala si echipamente de protectie pentru spitale publice din tara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...