Orange distribuie 1.000 de telefoane oamenilor ramasi inzapeziti

Pe langa alimente si haine, oamenii sinistrati din cauza ninsorilor vor primi si telefoane. Compania Orange Romania pune la dispozitia sinistratilor 1.000 de telefoane mobile dotate cu cartele PrePay. Acestea vor fi distribuite cu ajutorul autoritatilor in cele 20 de judete ce se afla inca sub avertizare de cod portocaliu de ninsori. Astfel, telefoanele vor ajunge la oamenii din judetele: Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea si Constanta.

Totodata,  Orange Romania s-a alaturat campaniei de ajutorare demarate de Crucea Roşie.

“Angajatii companiei vor colecta alimente neperisabile, apa şi obiecte de prim-ajutor ce vor fi distribuite de Crucea Roşie in zonele afectate. De asemenea, Orange Romania doneaza si 5.000 de euro catre Crucea Rosie care organizeaza campania „Apel pentru persoanele izolate de zapada”, spun reprezentanii companiei.

Mai mult, clientii PrePay, din zonele afectate de ninsori, vor primi 200 de minute in retea si 10 minute in afara retelei, valabile timp de o saptamana, pentru a putea comunica cu familia sau cu prietenii, in cazul in care creditul lor s-a epuizat. De asemenea, abonatii, persoane fizice şi juridice, din judetele respective vor beneficia de o amanare a termenului de plata de 7 zile pentru facturile Orange.

Foto: Dana Rosu/Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.