Orange Educational Program, absolvit de o noua generatie de studenti

Orange Educational ProgramO noua generatie de studenti a absolvit cursurile Orange Educational Program. 37 de cursanti au beneficiat de 280 de ore de pregatire din partea specialistilor Orange si 60 de ore de predare din partea altor experti din domeniul telecomunicatiilor si tehnologiei. Totodata, studentii si-au facut stagiul de practica in departamentele Orange IT si Tehnic, iar cei cu rezultate exceptionale au primit 10 burse de studiu si 5 burse pentru realizarea lucrarilor de licenta.

Editia 2016-2017 a Orange Educational Program aduce noutati ca urmare a consultarilor cu studentii si cadrele didactice. In primul rand, pentru a oferi tinerilor mai mult timp de pregatire a lucrarii de licenta, programul devine unul intensiv, pe tot parcursul verii. Cursurile au loc in perioada 21 iunie – 9 septembrie, in paralel cu stagiile de practica, urmand ca pe parcursul anului scolar studentii sa se dedice finalizarii lucrarilor de licenta”, spun initiatorii programului.

A doua schimbare se reflecta in pachetele educationale puse la dispozitie. Incepand cu aceasta editie, in pachetul 3 se adauga stagiul de practica, pe langa participarea la cursuri si atestarea acestora. In pachetul 2 se vor adauga bursele de vara in valoare de 100 de euro pe luna, timp de 2 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.