Orange incurajeaza bucurestenii sa faca sport in aer liber

Orange a sustinut si anul acesta aducerea jocurilor si activitatilor preferate de pasionatii de sport la Via Sport, un spatiu neconventional dedicat miscarii si divertismentului, pe Bulevardul Kiseleff din capitala. Bucurestenii au avut la dispozitie 10 kilometri patrati de terenuri de baschet, tenis de masa, tenis de picior, badminton, fusbal si doua benzi dedicate pentru biciclete. Pe toata perioada verii, din 30 iunie pana pe 26 august, mii de bucuresteni au ales sa faca sport in acest spatiu.

„Evenimentul, sustinut de Orange si organizat de Primaria Municipiului Bucuresti si Eventness, a avut ca scop incurajarea bucurestenilor sa practice sport pentru a avea un stil de viata sanatos. Intregul echipament logistic (mese de ping pong, panouri baschet, mese fusbal) va fi donat mai multor scoli din Capitala”, spun organizatorii actiunii.

Cei peste 9000 de participanti din weekendul care a incheiat cea de-a treia editie (25-26 august) au putut admira balonul Orange cu aer cald, iar cei mai curajosi au avut chiar ocazia sa se ridice cu balonul de la sol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.