Orange propune Un internet sigur si util pentru copii, in cadrul programului Scoala Altfel

OrangeOrange Romania organizeaza ateliere digitale pentru copiii cu varste intre 10 si 13 ani, in cadrul programului national “Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”. Astfel, in perioada 18-22 aprilie, in Bucuresti, Cluj si Iasi, prin intermediul unor workshopuri interactive sustinute de traineri specializati de la Salvati Copiii, cei mici vor invata cum pot accesa instrumentele digitale si care sunt oportunitatile de dezvoltare pe care le ofera universul online.

Internetul ocupa in prezent un loc important in viata copiilor, iar evolutia digitala aduce cu sine, pe langa numeroase beneficii, si potentiale riscuri. Prin programul conceput, Orange isi propune accesul la informare a peste 700 de elevi din toata tara despre importanta sigurantei in mediul online si despre resursele digitale pe care acestia le pot folosi in procesul de invatare”, spun initiatorii proiectului.

Atelierele vor fi organizate zilnic, pe parcursul intregii saptamani, la Impact Hub Bucuresti, Hub Cluj si Tara Minunilor din Iasi. Participarea este gratuita, iar la un atelier pot fi inscrise clase de maxim 25 de copii.Inscrierea se poate face pana pe 8 aprilie, printr-un e-mail la adresa csr@orange.ro. Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor.

Atelierele sunt organizate de Orange Romania in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii Romania. Componenta Un internet sigur si util pentru copii reprezinta unul din cei patru piloni strategici ai programului Orange de responsabilitate sociala: implicarea in comunitate, incluziunea digitala, protectia mediului si siguranta copiilor in mediul digital.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.