Orange Romania – recunoscuta ca angajator de top pentru al doilea an consecutiv

orange 2014Orange Romania a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, compania fiind astfel recunoscuta ca angajator de top la nivel european si in Romania. Orange este singura companie de telecomunicatii din Romania ce obtine aceasta certificare. Institutul Top Employer certifica, la nivel global, excelenta in privinta conditiilor pe care angajatorii le creeaza pentru angajatii lor, astfel incat sa sustina o cultura si o organizatie sanatoasa. In cadrul procesului de analiza sunt luate in considerare urmatoarele criterii: beneficiile primare, beneficiile secundare si conditiile de lucru, pregatirea profesionala si dezvoltarea carierei, precum si cultura organizationala. Certificarea Top Employer primita de Orange Romania reprezinta recunoasterea calitatii programelor realizate de catre companieorange in scopul dezvoltarii unui mediu de lucru stabil si prietenos. De asemenea, sunt recunoscute proiectele de instruire, dezvoltare personala si profesionala dedicate angajatilor, sistemul de beneficii inovator, precum si programele de responsabilitate sociala corporativa.

Ioana Marcu, Director de Resurse Umane al Orange RomaniaObtinerea certificarii de Top Employer demonstreaza ca preocuparea noastra de a face lucrurile la cele mai inalte standarde internationale continua sa aduca rezultate excelente. Suntem mandri ca anul acesta am obtinut certificarea de Angajator de Top in Romania, dar ne mentinem si in elita angajatorilor recunoscuti la nivel european. La baza tuturor actiunilor noastre stau valorile si cultura Orange si dorinta de a ramane un angajator ce asigura un mediu de lucru prietenos, stabil, transparent si care ofera premisele unui viitor optimist pentru angajatii nostri”, a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange Romania.

Unul din programele care a facut diferenta in procesul de analiza este programul de wellbeing si suport ergonomic pentru angajati. Scopul acestuia este de a mentine un mediu de lucru placut si sanatos, de a oferi fiecarui angajat conditii propice de a-si desfasura activitatea la potential maxim. Anul trecut, peste 1200 de angajati s-au bucurat de beneficiile acestui program.

O directie importanta pe care Orange Romania pune accent o reprezinta programele de instruire si dezvoltare profesionala a angajatilor. In acest scop, acum doi ani, a fost lansat programul Orange Business School, construit in jurul conceptului de auto-dezvoltare, ce ofera angajatilor posibilitatea de a actiona in directia propriei dezvoltari profesionale. Astfel, in 2013 peste 580 de angajati Orange au participat la peste 100 de sesiuni de instruire, ce totalizeaza 1500 de zile de curs.

Grupul Orange este certificat Top Employer in 15 tari. In afara de Romania, Orange a primit aceasta certificare in toate filialele din Europa, precum si in Coasta de Fildes, Egipt, India, Mali, Senegal si Uganda.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.